Hårfint.

Nu är det snart dags för min obligatoriska tre-månaders trim. Ja, hårklippning alltså. Ett måste för att jag ska hålla stilen och inte helt förfalla i mitt utseende. De flesta ser nog fram emot ett besök hos hårsalongen för att klippa, krulla, färga och slinga. Jag tycker faktiskt inte alls att det är speciellt kul. Känner mig oftast rufsigare när jag går därifrån än när jag klev in. Går hem och låser in mig i badrummet och försöker återställa frisyren så gott det går. Har tydligen inte hittat ”rätt” frisör här på Malta ännu 😉

Frisyren betyder nog en del trots allt och visar lite vem man är. Vågat, diskret, färgstarkt, glamoröst, trist, risigt, rufsigt eller bara neutralt.

Känner man sig fin blir man glad. Är man glad mår man också bra. Mår man bra smittar det förhoppningsvis av sig på andra.

Hittade ett kul sätt att prova olika frisyrer och exprimentera lite på Taaz Makeovers hemsida. Prova själv !

Peruk expriment från Taaz hemsida

Nä, kort hår är nog inget för mig - Original får duga

Någon sa….

Det var förskräckligt vad du ser ut i håret ! Ja, min frisör har börjat med självbetjäning ! Kul eller hur..?

Advertisements

2 thoughts on “Hårfint.

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s