USB-minnen och fisk…

Insåg eller rättare sagt har insett för länge sen att det kanske inte är så klokt att ha alla privata foton, musik och dessutom alla dokument som tillhör jobbet lagrade bara på datorn !! Den kan ju bli stulen eller haverera 😦 Då står man där med alla minnen osorterade i huvudet.

Så igår, äntligen, började jag att spara musik och bilder på mina USB-minnen. Upptäckte ganska snabbt att det fanns för lite utrymme på mina små manicker. Vill ha musik och bilder för sig och det som tillhör arbete för sig. Snabbt iväg till KlickData i Birkirkara. Lasse är med och ställer upp som vanligt.

Välkommen till KlickData - Nöjd går jag ut med mina USB på 16GB och 32GB

När vi ändå är ute och åker måste vi till Homemate i Mriehel och köpa en ny köksklocka. Stirrar ju på den förbaskade tomma väggen flera gånger om dan innan jag inser att klockan är borta. Den gick ju sönder förra veckan.

Vilken klocka ska vi välja nu då..

Sen åker vi hem, men vad ska vi äta till middag ?? Ska vi åka förbi fiskaffären i Gzira. De har kanske makrill och den är väl god att grilla ? Den enda vettiga fisk som går att köpa i vår supermarket är ju Findus lax fileér (!) och den börjar kännas lite enformig.

Findus laxfilé

.

Azzopardi fiskbutik - Gzira

De hade ingen makrill men Red Snappers är också god att grilla !

Här ligger de, färdiga för grillen. De blev goda tack vare min man, Grillkungen !

Nej men nu blev det ju en så där lång historia igen som ingen orkar läsa 😉 Ska jag få några röster i Bloggriket måste jag nog ha lite mer intressanta teman. Hejdå !!

Advertisements

3 thoughts on “USB-minnen och fisk…

 1. Så gott med fisk 🙂 Måste ha det nån dag nu.. Ja det var nog ganska bra att du tog dig för att flytta över det viktigaste på ett USB, en dator kan ju lätt gå sönder. Må så gott.. och jag passade på att klicka in på bloggriket! 🙂

  Gilla

  • Vad glad jag blev när jag såg att du läst min blogg 🙂 Det är alltid så roligt att få kommentarer ! Tack så mycket för klicken på bloggriket. Har nog svårt att synas i mängden och komma upp med så många fler röster. Men det har inte så stor betydelse. Fast visst skulle det vara roligt att få lite mer trafik. Måste nog söka andra vägar 😉

   Gilla

   • Svårt det där med bloggriket, det krävs en hel del röster för att hamna på listan, och när man tycker man ligger bra till så har man genast tappat dagen efter. 😉

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s