En bra dag på Malta !!

Lördag morgon, vaknar med en känsla av lättnad. Oron som så oftast bråkar i själen är (tillfälligt ?) borta och morgonens vanliga ångest kan bara anas. Tyder på att det kan bli en bra dag. Hoppas det !! Speciellt för mannens skull som fått lida så det räcker under så många år.

Att leva med mig och mina psykologiska svackor dag efter dag kan inte vara lätt. Min man, så positiv, kreativ och levnadsglad. Jag vill inte se honom vissna för att jag inte mår bra. Lever man 24/7 så påverkar man varandra. På gott och ont.

Sjukdomen tog nästan hans liv år 2008. Kan tyckas längesedan men efter det har ingenting blivit sig riktigt likt.

Solen lyser som vanligt från en klarblå himmel vilket är självklart här på Malta i augusti. Det blev en bra dag 🙂

Det syns inte på bilden, men våra fina växter på terrassen har anfallits av löss..

Vi åker till garden center i Burmarrad. Lasse letar insektsgift - Jag kikar på kaktusar

Vi åker hem men stannar till för en glass på strandpromenaden.

Mannen löser sudoku - Perfekt hjärngympa !

Utan motion blir jag rastlös. Tar ut cykeln, trampar men kommer ingen vart... Kombinationen hjärngympa och fysiskt motion är nog bäst.

Inte mina Dior solglasögon precis. Min Ipod är på repair så jag tog fram våra mindre snygga men smarta solglasögon för att kunna lyssna på musik när jag trampar. De är fantastiska 🙂 Inköpta på SmartaSaker i Stockholm  2009. Kan lyssna på musik och dessutom finns det en inbyggd kamera så jag kan ta foton med dem (!) I smyg 😉

Min käre make har löst sin Sudoku och börjat angripa lössen...

Det blev som sagt en bra dag. Frihet....från negativa tankar och bekymmer. Som jag själv av någon okänd anledning odlar i mitt inre.

Advertisements

One thought on “En bra dag på Malta !!

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s