Hemma…

…med vår nya kamera ”Leica V-LUX 20”. Köpte den impulsivt på Frankfurt flygplats då vi mellanlandade på väg hem till Malta. Den ska vara lika bra som en bättre systemkamera men i litet format.

Har jobbat färdigt för dagen och behöver röra på mig efter timmarna framför datorn. Går en sväng utmed strandpromenaden och glömmer (!!) att ta med kameran. Jag som lovat mig själv att öva och pröva att ta bra bilder och att alltid ha den med mig. Har visserligen inte läst handboken ännu 😉

Nåja, solen skiner, himlen är blå, det är 15 Augusti och Santa Marija Feast, vilket betyder att det mesta är stängt på Malta. Skönt, då slipper man gå och handla.

Tillbaka igen efter en timme. Vad ska jag hitta på för kul ? Ensam hemma, inga mejlar att svara annat än jobb såklart men de får vänta, inga kommentarer i min blogg 😦 Suck…

Men.. självklart ska jag passa på att prova vår nya kamera. Det går väl bra att ta lite bilder hemma också.

Hmm.. vad ska jag välja för motiv ?? Vår OrangUtang från Borneo som hänger på väggen i vardagsrummet kanske!

Kolteckning av min för stunden bästa vän 🙂

Min allra bästa vän, mannen, valde ut ett fotografi, beställde teckningen och gav till mig som en överraskning. Ett motiv jag såg och så gärna ville ha när vi var i Kuching år 2009 men aldrig köpte. Den här var så mycket bättre. Tack Lasse !!

Förmodar att de flesta tycker den är ful men jag tycker om min orangutang. Påminner mig om våra äventyr på Borneo.

Motivet var kanske inte det bästa för att öva att använda kameran. Naturbilder är nog lättare. Har ju en hel del ute på terrassen. Vår pepparväxt till exempel. Måste läsa och lära i handboken också 🙂Glöm inte Bloggriket. 😉 Även om jag hellre ser 1 kommentar i min blogg än 15 röster i Bloggriket så är det alltid kul med några röster. Hejdå !!

Advertisements

One thought on “Hemma…

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s