Ännu en helg på Malta…

Är det helg igen? Mannen har planerat ännu en dag på terrassen, trots värmen. Inspirationen flödar men han börjar som vanligt med en kopp kaffe och Sudoku.

Kaffe och Sudoku..

Stärkt av kaffe och hjärngympa sätter han igång..

Vi smörjer in oss med solkräm. Lasse ska ju stå ute på terrassen och ”jobba”. Jag ska iväg och ta ett dopp i havet. Var det verkligen jag som skrev tidigare att jag inte tycker om att bada ??

Det är Lördag, sista veckan i augusti, 26 grader i havet och bara fem minuters promenad hemifrån till de varma klipporna som sträcker sig flera kilometer utmed medelhavets klara vatten här på Malta. Har badat nästan varje dag den senaste veckan. Här är min lilla utvalda plats i solen 🙂Sitter och torkar efter badet och tittar ut över havet. Tar fram kameran då fartyget Fernandes passerar. Båten är fullpackad med turister på väg hem från en heldagstur till Gozo och Comino. Avundas dem inte. Trivs bra på min klippa.

Fernandes II

Men det är fint på Gozo. Vi brukar åka dit varje år över en helg, som en liten minisemester. Har inte blivit av i år men ännu är inte sommaren slut.

Gozo - Xlendi med sitt klara vatten.

Åter hemma igen vid halvsex på eftermiddagen. Nyfiken som jag är går jag upp på terrassen för att kika på hur det gått för min käre make och hans återfunna intresse för att måla .

Inte riktigt färdig... men man kan ana motivet

Vad fin den blir !! Går in igen för att duscha av mig saltvattnet. Sitter sedan framför datorn för att skriva lite och titta på bilderna jag tagit med kameran. Är strax ut på terrassen igen för att se hur det gått.

Snyggt och färgstarkt. Önskar jag hade samma talanger.

Nu hänger den på väggen.

Advertisements

2 thoughts on “Ännu en helg på Malta…

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s