I stallet..

Onsdag eftermiddag och solen skiner från en klarblå himmel här på Malta. Svalare än augusti som ibland kan kännas lite väl hett. Perfekt med ett avbrott i arbetet. Sen eftermiddag åker vi iväg till veckans ridlektion. När vi kommer fram är de andra ute och rider. Bara ”stallvakten” är hemma. Jag vill busa… Ja, stallvakten alltså.. 😉Stallvakten är ivrig och vill inte sluta leka. Bort med tassarna 🙂 Visste du..   ..att hästar också kan vara busiga. Aj, bit mig inte i örat.. Chatrien är tillbaka. Lasse åker iväg och jag börjar min ridlektion. Det var allt för den här gången. Hejsålänge 😉


Advertisements

One thought on “I stallet..

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s