Efter jobbet..

…tar jag en promenad utmed havet. Måste komma ut, röra på mig och skingra tankarna från kunder, bokningsbekräftelser, fakturor, agenter och annat. Har man jobbet hemma finns inga klara gränser. Arbete, fritid och vardag flyter ihop.

Inga fasta arbetstider. Hemma behöver inte betyda ledig men det är en frihet att kunna välja. Att sova tills man vaknar och jobba tills man känner att det räcker för idag. Det man måste göra blir gjort ändå, oavsett när man gör det.

Klockan är halvsex, himlen molnfri, det blåser och känns behagligt svalt, ca 25 grader. Samma temperatur som i havet. Ser ändå inte så många som badar. En skylt nere vid havet… Uppmanar, varnar och säger ifrån...ytterligare en skylt. Den är nog rätt gammal. Hästar syns inte så ofta här 😉 Går vidare utmed strandpromenaden. Kommer snart till Spinola Bay i St. Julians. Här ligger små fiskebåtar och guppar idylliskt i vattnet, i lä från vinden. Vänder hemåt igen mot Sliema. Möter en katt som länge följer mig i hälarna men absolut inte vill vara med på bild 🙂 Hemma igen vid sju. Det har börjat skymma, solen går strax ned och ännu en dag har snart förflutit. Det är inte höstlöv ! Hibiskusen blommar året om. Den har bara lite vattenbrist 😉

Hejsålänge ! Ärduhärochkikarsålämnagärnaenkommentarsåblirjagjätteglad!

Advertisements

4 thoughts on “Efter jobbet..

  1. Ja, tänk om man fick välja. Klockan är snart 6 på morgonen, det är mörkt ute, dags att gå till jobbet snart. Gäsp. Bilderna är jättefina:-)

    Gilla

    • Vi fick känna på första riktiga skuren igår. Här har det inte regnat på flera månader. Den varade bara 10 minuter, sen var det sol och torrt igen. Hi, hi..

      Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s