Smink, mode, shopping..

Smink, mode och shopping. Populära ämnen bland bloggare har jag märkt. Kanske mest hos de yngre. Hos mig har de hittills lyst med sin frånvaro. Men man kan ju alltid göra ett litet undantag 🙂 Börjar med smink och krämer…

Mascara, rouge, och en svag brun ton på ögonbrynen. Det får räcka till vardags och går så snabbt. Desto mer tid, energi och pengar lägger jag på krämer !!! Ålder och livsstil tar ut sin rätt. Det kommer man inte ifrån. Har ett helt sortiment på hyllor och i lådor i badrummet av olika dag och nattkrämer, antirynkmedel, facelift, serum och.. you name it som alla lovar underverk.

Hur kan jag gå på sånt ? Jo, jag är väl som så många andra. Annars skulle de inte finnas kvar på marknaden. SkinDoctors instant facelift. Huden stramar och ansiktet blir stelt som pansar. Ha, ha… Vilket tokigt impulsköp!Ju dyrare desto bättre stämmer självklart inte. Med ett sunt leverne och ett glatt leende kommer man längst. 

Ochsåvardetdetdärigenomattenlitenkommentarförgyllermindag.

Advertisements

One thought on “Smink, mode, shopping..

  1. Det är ju flotta förpackningar som gör sig bra på hyllan i alla fall! Själv kör jag med en tub nivea.! 29.90 på ica maxi ! 😉 Sådär lyxkänsla, men funkar!
    Idag kom solen tillbaka. Yippie 🙂

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s