Fototriss Tema Monokrom

Nej, det här blir för marigt..
…är min första tanke då jag ser veckans tema till fototriss.
Har varit på resande fot i över ett dygn, nyss hemkommen från Asien. Har bara varit hemma några timmar och inte ens hunnit packa upp väskan 😉 Här är ändå några monokroma, enfärgade bilder som jag har i kameran från min resa. Tropisk kvällsstämning – Strand, himmel, hav..En liten, liten strandkrabba har rensat för sitt lilla bo i sanden. Mitt fotspår i sanden sista dagen på promenad utmed havet i Thailand.

När du ändå är här och kikar. En liten kommentar gör mig alltid så glad 😉

Advertisements

28 thoughts on “Fototriss Tema Monokrom

  1. *FNISS* vad lustigt.
    Jag hade tänkt lägga upp en bild på en död krabba och en bild med en snäcka innan jag ångade mig, tanken var en triss från stranden mao. Dock behöll jag som du vet enbart fotavtrycket, också har du också det! 😀
    Är det inte underbart med havet och stranden, vilken härlig triss du fick till! DÄR skulle jag vilja vara!!!

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s