Tema Fredag – Färger

Det här är första gången jag är med i Tema Fredag. Har egentligen inte tid men kan inte låta bli 😉 Min käre make tror att jag sitter här framför datorn och jobbar med kunder. Hi..hi.. Men det tar jag hand om sen…

Tomater, älskar tomater, nyplockade, maltesiska, röda  tomater. Poolblomma. Blått… min favoritfärg om den har rätt nyans. Bild från vår resa i Asien. Här på Malta är det ännu 22 grader i havet om man nu tycker om att bada. För min del är det alldeles för kallt. Brrr..En färggrann bukett från min älskade man när jag behövde lite uppmuntran.

Advertisements

8 thoughts on “Tema Fredag – Färger

 1. Ljuvligt med solmogna, röda tomater!!
  Och den där poolblomman – min favoritblomma – fast jag vet inte vad den heter… Har många bilder i mina arkiv på just denna.
  Så en ljuvlig bukett på det – en sådan man blir glad av…

  Verkligen färgrikt!

  Gilla

 2. Det är bara bra att äta grönsaker och frukter. Va skönt det låter om era varmgrader här i Svedala har vi ungefär runt 10-12 grader varmt inte så mycket att hurra för. Vad fina blommor du fått från min käre broder.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s