En vanlig dag…

Börjar alltid arbetsdagen med att gå ut på terrassen för att spana med min kamera. Det är ingen geting säger mannen trots att jag envisas.
Det är en blomfluga.  Han har som vanligt rätt. Vilken underbar dag. Måste vi verkligen jobba ??
Ja, säger samvetet och jag sätter mig framför datorn. Min arbetsplats, min vardag…  Här sitter jag ofta många, långa roliga timmar 🙂
Jobbar på men kilar då och då ut på terrassen för att kika och ta en liten paus. 36 grader i solen !! Kanske lite väl hett. Nåja 23 visar den skuggan. Härligt..
Ska jobba lite till men sen blir det nog en promenad utmed havet 🙂

Kommentera gärna !!!!!

Advertisements

6 thoughts on “En vanlig dag…

 1. Åh, så härligt!!!
  Om jag kunde bo på ett sånt ställe och jobba med att organisera resor, göra rese videos etc, då skulle jag verkligen göra det. Så inspirerande. =o)
  Kramar!

  Gilla

 2. SV: ”Utbildning är passet man behöver för att resa i samhället.”

  Jag hörde en man säga så på ett nyhetsreportage på SVT, det handlade om att ge invandrarbarn extrahjälp i skolan eller någonting sådant. Jag lyssnade inte på nyheterna men de där orden gick rakt in i hjärtat och jag skyndade mig att skriva ner dem. Tyvärr missade jag att se vem som sa så 🙂

  Gilla

 3. Med risk att låta bitter: JAG VILL BYTA!!! 😐
  Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill…!!!
  Hehe.
  Ha en toppendag i solen, skicka mig en tanke när du går där vid havet…!
  *SUCK*

  Gilla

  • Självklart skänker jag dig en tanke Tant Marit när jag går mina promenader utmed havet !! Men bara när solen skiner 🙂 Igår hade jag fullt sjå att hålla ett stadigt grepp i mitt lilla paraply i skydd för regn och vind. Tänkte faktiskt inte så mycket på dig just då 😉

   Gilla

 4. Ja, kommentera gärna, då får det bli en avundsjuk kommentar från Götet. Här är det iofs ganska så varmt idag,+11 grader. Men vi är ju inte i närheten av din sköna värme!!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s