Tillbaka i stallet..

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan min senaste ridlektion ! Utlandsresor, inte mått så bra, mycket att göra… Skönt att vara tillbaka igen, komma ut på landet, rida och helt glömma alla ”måsten”. För det gör jag verkligen. När jag är i stallet eller sitter på Zorro existerar inga tankar på annat än just här och nu 🙂

Titt ut ! Är du tillbaka ?? Här bor inte bara hästar. En av gårdens katter kikar nyfiket med stora ögon. Gässen springer runt benen som yra höns och kacklar högt. En höna  och en färggrann tupp står lugnt och solar sig utmed husväggen. Zorro står visst och sover…men vaknar och ger mig en hastig blick.
Är det dax nu igen 😉 Hejdå ! Tillbaka om en timme 🙂 Bidnija horse riding.

Gården drivs helt av familjen som har 26 hästar att sköta och en mängd andra djur samt allt arbete som hör till. Hästarna är otroligt fina och välskötta. Har själv ingen aning om alla olika raser men här en av mina favoriter. Så fin !!Any comments 😉 ?

Advertisements

3 thoughts on “Tillbaka i stallet..

 1. Så härligt att få rida!
  Det är verkligen som du säger, man glömmer bort alla måsten för en stund, och lever i nuet. Drar in den jordnära och härliga doften av häst och bara är. =o)
  Har själv inte ridit på väldigt länge, och önskar jag kunde ta upp det regelbundet igen. Men det är långt till närmaste stall här i Wellington.
  Fina bilder du bjuder på oxå!! Påminner mig lite om när jag red i Spanien. =o)
  Kramar och ha en fin-fin helg!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s