Fototriss Tema ”Så här ser det ut där jag är” 2

Hade så svårt att välja bland mina bilder så jag lade in ytterligare ett bidrag. Man får väl ha hur många man vill eller.. ?
Det här är ju en lek som Helena säger 😉

Bild 1 
En pojke sparkar boll i skymningen – Golden Bay.Bild 2
Vad är detta för växt ? Det är inte ett träd ! Vanliga på Malta.Bild 3
Golden Bay igen. En dopp i havet. Bara 22 grader i vattnet. Brr… 😉

Fler bidrag till Fototriss finner du på här.
Bilderna är tagna 05 november 2011 på Malta.

Advertisements

17 thoughts on “Fototriss Tema ”Så här ser det ut där jag är” 2

 1. Man får väl lägga in hur många trissar man vill antar jag. Och själv tycker jag bestämt man ska hålla sig till trissar, som du, och inte lägga till en massa ”bonusbilder” och liknande, för annars blir det ju ingen utmaning.
  Men även denna triss är fin och bjuder väl lite mer sommar- än höstkänsla.

  Gilla

 2. Håller med Åke, vaddå ”bara 22 grader”??? 😉 Vill du byta? (Säg JA!)

  Andra bilden är så häftig. Jag var övertygad om att det var träd först, men förstår att växterna inte är riktigt så stora när jag tittar igen. Ser ut som någon form av konstig tall i alla fall. Kreativ vinkel du har hittat. 🙂

  Gilla

 3. Jag hamnade här först. 😉
  ”Bara” 22 grader i vattnet. Du det räcker långt, tycker jag!
  Härliga bilder. 🙂
  Tur man ser bilen på andra bilden, så jag kan förstå storleken på den där växten. Utan referenser kunde växten verkligen se ut som våra tallar, lustigt. 🙂
  Jag väljer tredje fotot och drömmer mig till värmen.

  Gilla

 4. Så härligt med sol och värme. Skulle vara glad om jag fick ta mej ett dopp i det vattnet. ”Bara” 22 grader-det är varmare än vi får i vår lilla insjö sommartid.

  Gilla

 5. Men du, sån där växt har vi oxå som har skjutit upp såna stängler, precis nedanför gården. Det är Flax, och den blommar ibland med såna där stängler. Tydligen blommar den inte alls så ofta, och blommorna ska vara fina säger de som vet. Än så länge tycker jag att den bara är i vägen när ajg ska se trafiken som kommer vi vägen…..
  Fin andra triss!! =o)

  Gilla

 6. *SUCK*
  Jag säger som flera andra: vadå ”bara” 22 grader, höhö 😛
  Det är inte utan att jag längtar och drömmer mig bort ibland, tänk om man kunde ha 18-20 grader i luften hela året…
  *SUCK* en gång till.

  Gilla

 7. ”SUCK”, säger jag med. Tänk om man kunde ha 27-29 grader i luften året om. Ännu är det ljuvligt här på Malta men som sagt Januari-Mars skulle man kunna stryka. Temperaturen i havet sjunker som lägst till 15 grader och medeltemperaturen i luften ligger på 13. Då tror jag inte ens du vill bada 😉 eller…

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s