Fototriss Tema TRE

Sista Fototrissen för det här året. Har varit jätteroligt att vara med. Mitt intresse för fotografering började faktiskt här. Vet att  jag har  mycket kvar att lära vilket jag verkligen ser fram emot. Utmaningen att hitta passande bilder har varit en riktigt givande lek med kameran. Hoppas att det fortsätter nästa år Helena.

Treklöver…
Hittade en liten äng med klöver och valde ut en som får symbolisera temat.
Lägg märke till den ljusa linjen som bildar en triangel i bladet.Tremastastad skuta…
Himmel och hav har alltid fascinerat mig. Här syns inte havet men solens glans lyser upp skutan. Normalt står den inomhus och pryder vårt fönster. Nu fuskade jag lite och ställde ut den på terassen mot den fina blåa himlen istället 😉Trippel vänskap…
De här tre grabbarna var fullt upptagna med sina aktiviteter runt cykeln, skrattade och diskuterade tillsammans. När jag gick förbi och frågade om jag fick ta ett kort satte de sig sponant på bänken, lade armarna om varandra och log. Den spontana, naturliga vänskapen dem emellan får symbolisera temat. Alla bilder är klickbara för större format.

Fler bilder på temat hittar du här.
Nu är det tävling igen. Den som vinner får välja mellan åtta olika resmål. Ett av dem avslöjas här.


Advertisements

32 thoughts on “Fototriss Tema TRE

 1. Den lilla klövern föll jag för direkt. Läste ditt sista inlägg och förstår att du inte har det lätt. Hade ju varit bra om du kunnat få kontakt med någon som har samma sjukdom. Kul att du kommit igång med fotograferingen det förvillar alltid tankarna. Ha det så bra du kan. Kram. Anita

  Gilla

 2. Du har skapat en fin triss, snygga bilder.
  Gillar ditt tredje foto och din text. Blev en härlig bild. 🙂
  Jag håller med dig i din kommentar hos mig, kul att vara med. 😉
  (Det är så många som deltar när det är tävling som denna, jag tror inte jag kommer med bland de som tävlar… men vi får se…)

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s