Inget kul alls

Veckan Onsdagtema ”Inget kul alls” skulle jag direkt kunna länka till mitt föregående inlägg.
Men det tänker jag inte göra. Jag väljer istället följande:Det är inget kul alls att bli proppmätt när bara halva av den goda kakan är uppäten
och när man dessutom verkligen kämpar med att gå upp i vikt 😉 Det är inget kul alls att se alla stray cats som lever ute i parkerna här på Malta.
Men det är en ljusglimt att se att så många människor engagerar sig.
Ser efter dem, bygger små katthus och samlar in mat så att de får en chans att överleva. Det är inget kul alls att se en arbetare riskera livet när han jobbar utan något som helst skydd på femte våningen ovanför gatan. Tänk om han snubblar. Tänk om han får svindel. Tänker han över huvud taget inte själv ? Nu blev ju mitt inlägg till ”inget kul alls” inte kul alls 🙂 vilket Birgitta som står bakom den här roliga fotoutmaningen misstänkte och förmodligen hoppades på.

Fler säkert lite roligare inlägg på temat finner du här.

Advertisements

12 thoughts on “Inget kul alls

 1. Det här är väl ett väldigt bra inlägg 🙂 Vilka fina katter, men så synd att det blir så .. utekattor, men vilken tur det finns folk som är snälla 🙂 Ser verkligen farligt ut med mannen på byggplatsen 😦 Ha det hellre kul än inget kul alls 😉

  Gilla

 2. Flott innlegg. Har det problemet jeg og innimellom, kan liksom ikke helt klare å velge ut et foto .. og ender opp som deg her.
  Det er rart å se hvor forskjell det er på sikkerheten på byggeplassene i andre deler av verden, når en tenker på alt som skal sikres her oppe i nord ..
  Ha en fin onsdag. :o)

  Gilla

 3. Du har väl anlag att inte komma upp i vikt. Det är du inte ensam om
  det är ju vissa som är sådana som förblir sådana föstår du.

  Och sen kan det va så att man inte kan komma på vad man kan
  skriva om som är glatt och positivt se ……………

  Gilla

 4. Fastnar för det klöverformade kakfatet, det ser så stort och generöst ur, sedan går jag vidare till katterna och tänker att hos dig på Malta fryser de väl åtminstone inte.
  Arbetsmiljö och säkerhetstänk på bygget tycks vara under all kritik. Inom såna områden är jag stolt över hur vi jobbar här hemma, även om det finns mycket kvar att göra. Men fotot är kanon och mycket talande.
  Läser om din behandling och håller tummarna för att allt ordnar sig till sist!

  Gilla

 5. Bilderna på katterna är hjärtskärande. Jag är själv katt och vet hur katter längtar efter värme och mänsklig kontakt. Fruktansvärt att se hur dåligt byggherrarna följer lagen. För lagar måste det det ju finnas även på Malta. Dom är ju också med i EU!

  Fina bilder. Inte tråkiga alls. Önskar dig lycka till med din behandling. Hoppas verkligen att det ska gå bra.

  Gilla

 6. Fantastiskt fina kattbilder!. Ändå fastnar på sista bilden. Du vet när dom skottar snö från taket på Vin & Spritmuséet så har som säkerhetslina på första dagen. Sedan är det liksom inte tillräcktligt macho. Alltså skyfflar dom snö utan minsta säkerhetsutrustning. Jag sitter ju mittemot på 9:e våningen. Sitter på 1:a parkett och har dom i ögonhöjd…

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s