Hav och strand

I all sin enkelhet

Söndag 05 Februari på Malta.

Vi tar en tur med bilen, till Golden Bay, där sanden är så gyllende och fin.
Där man under vintertid kan känna lugnet och lyssna till havets brus.

Kontrasten  mot sommartid är stor då sol och badhungrande entusiaster lockas hit.Nu är det nästan öde. I all sin enkelhet. En ensam man på väg upp ur havet. Vad är det för vattensport han utövat ?
Kite Surfing ? Men jag ser ingen surfbräda. Har faktiskt ingen aning. I all sin enkelhet lyfter han upp sin färgglada ”duk”, går barfota i sanden med fuktig våtdräkt för att packa ihop. Det är 15 grader i havet och 13 i luften.
Jag betraktar med förundran. Fryser han inte ?
Klickbara bilder.

Fler bilder i all sin enkelhet finner du här

Advertisements

18 thoughts on “Hav och strand

 1. Du visar upp flera härliga bilder.
  Usch det var ju inte så varmt. 😉
  Verkar vara en knepig sport mannen pysslar med.
  Tack för din fina kommentar. 🙂
  Intressant information. Hoppas ni slipper få ner kylan. Skulle säkert skapa en del problem.
  Håller tummarna för att värmen återvänder, du får ha en skön fortsättning på veckan Anita. 🙂

  Gilla

 2. Det är säkert underbart där på sommaren, men jag undrar om inte jag skulle njuta mer av stranden och utsikten så som det ser ut på bilden. Jag avskyr att trängas bland en massa människor och sola på stranden gör jag numera aldrig mitt på dagen. Sena eftermiddagar och kvällar är mycket skönare.

  Gilla

 3. Åååå Golden Bay, ska bege mig dit imorgon tror jag. Om vädret är lika fint som det har varit de två senaste dagarna! 🙂 Vi har nu äntligen kommit hit till Malta och är här för att stanna. Vart hittar du dina teman för dagen? Är det en följetång hos någon eller du bara bestämmer en dag vad du ska fota? Vill gärna hänga på då jag jämt och ständigthar min systemkamera med mig på utfärder 🙂

  Gilla

 4. Ser härligt ut, trillade in här när jag googlade runt för att se om Malta var ett ställe man kunde åka till för att kitesurfa…
  Kan också tillägga att det var snäppet kallare att vara ute på vattnet i Malmö i början på Februari, men har man blivit biten så har man…
  /Mattias

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s