Ordlös Onsdag

Tema Parallellt

Klickbar bild.

Mängder av parallella bilder här !

Advertisements

24 thoughts on “Ordlös Onsdag

 1. Sådanana är ett minne blott i Sverige nu för tiden. Jag tror inte det finns några alls, men visst vore det väl ändå bra med telefonkiosker. Ha en fin dag.

  Gilla

 2. På Malta finns de kvar – telefonboxarna. Kult och ett minne blott i nollåtta, bortsett ifrån den enda jag sett på länge: vid Mörby Centrum. Den används aldrig… förutom av mig som vindskydd i väntan på bussen…
  Toppen bidrag och definitivt parallellt.

  Gilla

 3. Jätterolig bild.
  Tänk vad fort man (jag) glömmer, kan ju inte vara så länge sedan de fanns här men de känns som evigheter 🙂
  Är det skillnad på de två olika telefonerna eller ser det bara så ut.

  Du frågar om bloggbredd Anita. Nu blir det ”snillen spekulerar” för det enda jag tror mig ha fattat är att det finns en massa olika sk teman. När jag startade valde jag ett tema som skulle kunna utnyttja hela bredden (kan minska den också). Det tycks som om temat låser en en hel del i layouten. (Jag fattar fortfarande inte hur man handskas med sidospalten tex) Tror att du kan kolla om bredden går att förändra i ditt tema, i Inställningar för tema.
  Hoppas det funkar och Lycka till!

  Gilla

  • Tack Ilhertz! När det gäller telefonerna så har jag ingen aning om det är någon skillnad på dem. Har faktiskt aldrig nyttjat dem, bara beskådat 😉

   Bloggbredd, ja du har rätt, Den får man på köpet när man väljer tema och de låser som du skriver layouten. Funderar på att byta tema / skinn men är rädd att hela blogg historiken påverkas och att bilder och text blir en enda röra 😕 Nåja, jag får prova mig fram. Tycker det behövs en liten uppdatering av min sida och det skulle vara kul att förnya utseendet 😀

   Gilla

 4. Va lustigt att telefonerna är olika i de likadana telefonhytterna! Hmm, längesen man såg såna, undrar om det finns några kvar nuförtiden när alla har mobiltelefon…???
  Bra bild på veckans tema!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s