Hur ska man hinna ?

Tidsbrist eller oförmåga att organisera ?? 😉
Hur i hela friden är det tänkt att man ska man hinna med allt man vill.
Vill hinna skriva något i min blogg varje dag. Hellre lite än inget alls.

Som jag tänkt från början. Om vardag, tankar, minnen, äventyr blandat med mängder av bilder!
Vill också delta i veckans alla fotoutmaningar som är så kul.
Min blogg, mitt andningshål i tillvaron just nu.

Önskar jag hade mer tid att lära mig min kameras funktioner och finesser.
Behöver också sortera och redigera bland alla fotografier. Min kamera, min följeslagare.

Vill förnya och ändra utseende på min blogg, lära mig utnyttja onödigt och överflödigt sidoutrymme.
Göra den mer intressant med snyggare layout. Ett litet ansiktslyft kanske ?

Vill liksom så många andra hinna mycket mer men tiden räcker inte alltid till.
För mig är det nog snarare oförmåga att organisera än tidsbrist just nu. 😉
Naturen skiftar, här finns det tid. Naturen har inte bråttom, här finns inga måsten.
Nu på våren syns stora fält med gula blommor över hela Malta.

Ett år är kort men känns ibland oändligt långt.
Dagarna går så fort. Ändå är det ofta som om tiden går för sakta.

10 månader kvar på min interferonbehandling.
Virusmängden har sjunkit från 4054621 copies/mL sen november till 879 copies/mL idag.
Ett gott tecken. Men blodvärderna sjunker av cellgifterna. Gör mig trött och ger svårighet till koncentration.
Psyket är inte längre samma jag.

10 månader kvar. Det är bara att ”gilla läget” som Ninna skrev i sin blogg.

“Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!”
Audrey Hepburn

Återkommer !! 🙂

Klickbara bilder som vanligt. Om man nu känner för att närstudera fågelns fina hy.

Advertisements

7 thoughts on “Hur ska man hinna ?

 1. Det är väl så att har man nått annat i beredskap ja då flyger tiden bara
  undan. Ett annat gott tecken är väl att du håller på att bli bra från din
  sjukdom du bär Anita.

  Bättra på fotografieringen är nog inte så dumt. Man blir ju inte för gammal
  för att förnya sig med andra saker som gäller det man har som hobby.

  Gilla

 2. Det smärtar att läsa att du är sjuk, så jobbigt det måste vara för dig. Men jag läser ju också att virusmängden sjunkit, då går det ju åt rätt håll. Håll ut resten av behandlingen och försök tänka positivt!

  Gilla

 3. Roligt att det går åt rätt håll, att virusmängden sjunkit. Nog bara att kämpa på (kan jag tänka mig). Kul läsa om bloggen och vad du vill. Vackra bilder som beledsagar texten snyggt. Att sortera och ta hand om bilderna är bra. Att lära sig kamerans funktioner är också en bra sak.
  Det har man nytta av och det kan utveckla fotograferandet en del.
  Bra föresatser du skriver om, men låt det ta den tid det tar.
  Det ska ju vara roligt också, eller hur?
  Kul att du bloggar, du har ju inte hållit på så länge och redan deltar du i flera fototeman. 🙂
  Så kul att titta in här och kolla om livet på Malta.

  Gilla

 4. 1. Helt underbara bilder, tack för den ögonfröjden som jag faktiskt behövde efter ”a day in hell” på jobbet.
  2. Det är ju otroligt hur mycket dina värden har förbättrats på så kort tid. Det borde ju vara en sporre att behandlingen ”biter”. Men – med mina två bästa vänner cancersjuka – så vet/förstår jag precis som du känner dig.
  Cellgifter är ju – just det – gifter. Å de har sina individuella biverkningar. Det är tufft att uthärda. Men kämpa på Anita. Det är ju ändå bara ett år av ditt förhoppningsvis långa liv. Japp, jag vet att 12 månader kan kännas som oändlig långa, men det är nog värt att kämpa på! Kram

  Gilla

 5. Glädjande att behandlingen tycks bita så himla bra, minskningen är imponerande! Fint att du har ork att kämpa på med behandling och bloggeri 🙂
  Tiden är en luring tycker jag som sällan får ihop min optimistiska tidsplanering trots att jag har all tid nu med vuxna ungar.;)
  Har du föresten löst kommentartröskeln och kan tipsa? Jag har försökt men förstår inte alls var haken kan sitta 😦
  Kommentarer är så roliga att få, inte lätta att hinna ge och de som är vänliga att försöka ska inte behöva fastna i onödan. Blir jättetacksam om du har några råd 🙂

  Gilla

 6. Hejsan!! Så härligt att se dina bilder 🙂 Kul att virusmängden springer åt rätt håll, jag är sååå glad för din skull 🙂 Bra att du har att göra på ett sätt, då slipper du fundera så mycket just på behandlingen och bara ”gilla läget 😉 ”.. Du fixar detta:)) Ha det sååååååå bra:)
  Ps: Fick du mitt mail?? Kjamizz Ninna

  Gilla

  • Tack Ninna, Ja, visst är det bra att virusmängden går åt rätt håll men avbryter jag behandlingen vilket jag oftar funderar på, så är jag strax uppe i samma virusmängd igen. Dessutom är det ett faktum att så länge jag har virusar kvar, bara en enda så är det inte säkert att jag blir av med dem alls. De förökar sig lavinartat. Tveksam till om jag fixar detta 😦 Har fått din mail. Tack snälla !!! Kramis till dig med och tack så jättemycket för dina övriga kommentarer hos mig 🙂

   Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s