Tema fredag Blå

Blå är veckans tema hos sinneskatten. Blå himmel, blått hav, blå blomster.. Behöver inte leta länge för att hitta blå motiv i min närhet. Men det kan bli trist. Måste hitta på något bättre. Sneglar på den blå kapsylen på min vattenflaska men skippar snabbt den idén. Går ut på terrassen och funderar. Precision mot blå himmel och självklart en blå lyftkran.
Vill du se jobbarna nära klicka på bilden två gånger 😉
Framåt kvällen med månen som medelpunkt. Ja, så fick det bli blå himmel iallafall.

Mer blått hittar du hos Sinneskatten

Advertisements

19 thoughts on “Tema fredag Blå

 1. Fantastiskt läkra blå bilder! Vilken skärpa och lyster! Läckert montagejobb också, där hade jag gärna varit med 😉 Det är rätt så spännande och man bör vara samspelt i radiokommunikationen mellan kranförare och möntör. Här pratar vi millimeterpassningar på hög höjd! Vad bra att du skriver man ska klicka 2 gånger, då får man se flera detaljer till 🙂 Månbilden är underbar, ja magisk! Härligt blått tema! Mycket snyggt fångat!

  Gilla

 2. Det var blogg och läskigt. Tänk att de kan! Väldigt läckra bilder, du har verkligen fångat spänningen med bilden, Månen är urläcker!

  Ha en bra pingst!

  Gilla

 3. Du har verkligen fångat det blå i högklass 🙂 Vilken vacker månbild du tog 🙂 Ha de gott 🙂 Nu har vi varma vädret här i Sverige oxså 🙂

  Gilla

 4. Vilka snygga foton, detaljskärpan är verkligen hög. Monteringen av den blå byggkranen är ett läckert foto. Håller med Åke, intressant foto. Faller totalt får din vackra månbild. Vackert!

  Gilla

 5. Det var nog två av dina bästa bilder ever. Å då vet du att jag tycker att dina bilder alltid är bra.
  Ettan är helt enkelt oslagbar (är yrkesskadad som sagt). Nästan som dockningen på en rymdstation. Den är så otroligt lyckad – bilden alltså.
  Å månen är suverän den också. Har själv aldrig lyckats med att ta en bild på den – så avis är jag 😉

  Gilla

 6. Vilka höjdar (haha) bilder blå Anita!!! Många gånger har jag försökt fånga en måne på bild och lika många har jag misslyckats grovt. Men du lyckas med råge. Blå precision mot blå himmel slår ändå allt!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s