Grönt lite här och där

Grön är temat denna Måndag.

Malta, Spinola Bay 11 juni 2012

Bakom den här stadsvyn finns en prunkande grön park. Independence Garden on the Sliema sea front. Här ligger medelhavet och bukten inbäddad i en grönska som sommarens hetta strax torkar bort. Men parken frodas hela året tack vare noggrann skötsel och konstbevattning. Till glädje för oss som kan behöva en grön oas ibland när skog och natur ligger långt borta.En svagt grönfärgad gräshoppa beredd att ta ett skutt ner i grönskan. Glad grönska i min lilla stad 😉 Min gröna krokodilvante har varit med förut men är väldigt tålig. Och därbakom står ju en flaska Thai Green sallads dressing  😉 Jag fick ihop lite grönt till slut.

Nämner inte fiskgratängen, den är ju inte grön men kan säga att den var god  🙂

MYCKET mer grönt finner du här

Advertisements

9 thoughts on “Grönt lite här och där

 1. Jag håller fullständigt med Beate angående bilderna 🙂 Dessutom helt underbar bild den första med den eleganta gröna ramen till alla båtar. Skärpan på Gräshoppan 🙂 Fiskgrätängen ser smaskig ut. Nu får man gå ut i det porlande regnet utmed norrlandskusten 😦

  Gilla

 2. Ibland tar du bra bilder som de här du har tatt. Och gräshoppan har du fångat in bra bild på men också den här bilden på fiskgrättängen. Den ser god ut och den smakade nog väldigt bra kan jag tänka mig.

  Gilla

 3. Här var det ju som en triss! Fina foton, härlig vy på första fotot, med snygg grön inramning. Grönt är det onekligen där ute nu! Kul med grönt runt fiskgratängen! Har lite dåligt med matidéer, kanske skulle jag göra en fiskgratäng… onekligen ett tips. Tack för din kommentar på min fototriss. 🙂

  Gilla

 4. Fin, fina bilder!
  Och vad härligt med en grön oas att ta sig till när sommarhettan torkat ut allt annat. =o)
  Har ni fint väder i Malta nu?
  Sorry att jag inte varit inom på länge. Har inte haft tid med bloggandet riktigt.
  kramar!

  Gilla

 5. Svar: Tack för livstecknet och din fina kommentar. Gnäll inte om värmen är du snäll! Just nu är det 11 ynkliga grader och det suger bad time kan jag säga. Att sitta på balkongen betyder ju dunjacka – åtminstone för mig.
  Vi kan gärna byta om du känner för dt, vilket jag betvivlar.
  Kom igen tjejen, saknar dig och dina underbart somriga foton från min/vår favo ö.
  Kram

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s