Att finnas till…

Tema / Jag gillar…
….
kloka ord och att finnas till men har lite svårt att få det på bild.

Finns en mängd olika saker jag gillar att göra, att se och uppleva. Svårt att välja något enskilt.
En förutsättning för att alls kunna gilla något är att vara positiv, att inte ta något för givet.
Den som är tacksam och njuter av livet sprider glädje och inspiration åt andra.

——–

Att hitta saker att vara glad över i en negativ situation gör det lättare att finna en lösning.
Jag gillar att fotografera men tycker inte jag är tillräckligt bra för att visa mina bilder.

Det man inte är bra på kan man lära eftersom kunskap är en skatt där övning är nyckeln.

YES !!

Jag kan, jag vill och här är min övning och mitt bidrag till veckans fototriss.
Jag gillar att fotografera. En novis hobbyfotograf som gärna fotar människor. Spontana bilder mitt i vardagen, på gator och torg i ur och skur, i lycka och sorg. Jag gillar att föreviga verkligheten. En eftermiddag efter plugget. En lek, en utmaning, båda grabbarna med hjul under fötterna. Inlines vs, skateboard 😉 Något gick fel. Fick han huvudbry ? Att lära är svårt men övning är som sagt nyckeln.

Malta 27 oktober 2012

Klicka Här så kan du se vad andra gillar !!

Tävling!!
De som gillas av domaren kommer till final och kan vinna fina priser hos
http://www.coolstuff.se/tag/Fars-dag-present

Jag gillar att jag äntligen kan låta bli att nedstämd om andra tycker mina inlägg är skräp 😉

Advertisements

60 thoughts on “Att finnas till…

 1. Fint, jättefint – dina vardagsbilder från Malta är underbara. Här är det kallt, frosten har kommit Njut och fotografera mera som vi här kan njuta av i kylan.

  Ha en bra söndag!

  Gilla

 2. Kloka ord du nämner! Fina varma bilder. Här utanför har vi 3-4 cm snö nu, sitter och tittar ut på mitt hammagjorda fågelträd som besöks av nötskrikor, blåmes och talgoxar, några dommherrar har också vistat att de vill besöka Nacka fågelhaak i vinter 🙂 Jag hoppas jag får igång webkameran idag.

  Gilla

 3. Tack för kommentaren hos mej. Jag gillar att fota jag med, men är inte bra på att ta bilder på gatan eller att fota människor överhuvudtaget.Måste träna på det. Dina bilder är suveräna!
  Jättefin triss!

  Gilla

 4. Åh, jag bara njuter av dina bilder! Du har fångat grabbarna med en otrolig närvaro. Sista bilden är en av de bästa jag sett på länge, sådan känsla! Tack för att du visade :0) Ha en fortsatt fin söndag!

  Gilla

 5. Det här blev ju jättebra Anita! 🙂
  Sista bilden blir liksom pricken över i:et och gör hela bildserien ännu intressantare.
  Bra fotat!!

  Tack/Ha det gott

  Gilla

 6. Snygg triss du visar. Härliga bilder från vardagen på de två hjulburna killarna, passande nog i snarlika blårutiga skjortor.
  Sköna bilder där jag tycker den sista bilden fångar en hel liten berättelse, finns något dramatiskt i bilden. 🙂
  Så jag väljer tredje fotot i din snyggt fångade triss från en liten vardagshändelse på ön.
  Tack för din kommentar.

  Gilla

 7. Om det mot förmodan skulle vara ngn som tycker att ditt inlägg är skräp (tror inte ett ögonblick på det!) så är det ju den personens problem… som inte har vett att uppskatta dina kloka ord och dina fina bilder. Gillar din triss jättemycket och sätter minst lika stort värde på tanken bakom bilderna som själva utförandet (som det inte heller är ngt fel på!). Är också förtjust i vardagsbilder så jag tycker att du har fått ihop en kanontriss! 🙂

  Gilla

 8. Menar du att någon skriver att dina inlägg är skräp? Så förbannad jag blir! Tackolov att Pumita skriver kloka ord i sin kommentar, som jag håller med om full ut, annars hade jag nog kunnat skriva både det ena och det andra här …
  Hellre foton med en tanke bakom, än foton som bara är vackra! Du har satt ihop en toppentriss som berättar en historia. Jag blir så nyfiken på sista bilden, ser att grabben tagit av sig sin ryggsäck också. Undrar om han gjort sig illa, men det borde du nog ha märkt när du stod där och fotograferade.
  Kram!

  Gilla

 9. En härlig tolkning med en härlig röd tråd, självklart kan man inte vara bäst på allt på en gång, man måste träna och lära sig… alla är vi barn i början och det är det som gör det hela roligt. Resan är roligare än själva målet, så tycker i alla fall jag! =)

  Gilla

 10. Du, Anita många fotografier är bra liksom dessa bilder du har tat. Men, det händer att du tar såna som man inte vill ge nån kommentar till. Så, visst kan du bättra på dina kunskaper men jag tycker du är duktig att plåta många gånger med.

  Gilla

 11. Stå på dig Anita jag vill inte såra dig med mina kommentarer men, lite ligger det till vad jag säger. Så fota på du bara.

  Gilla

 12. Vilka underbara bilder! Så levande! Och sista bilden är ju störtskön 🙂
  Tack för dina kommentarer hos mig. Jag fotar mest djur och natur och skulle verkligen behöva träna på att fota människor.

  Gilla

 13. Åh – vardagsbilder är så fina, de berättar så mycket och jag tycker du har fångat känslan på dina bilder i din triss, de är djupt koncentrerade på sitt åkande – jättefint!
  Roligt att se dina bilder från Malta 🙂 Gissar att ni har det varmt och skönt och inte alls saknar det svenska regnet…. 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s