Dörrkavalkad

Tema Portar / Dörrar

Fann en något rörig blandning av dörrar och portar i min kamera då jag kom hem efter dagens jakt på motiv som skulle passa veckans tema i Fototriss. Tänkte först ge upp eftersom jag inte fann något riktigt sammanhang i mina bilder men skam den som ger sig.

Här är mitt lite blandade bidrag 😉Palazzo Parisio i Naxxar. Här blev det en skön promenad i den vackra trädgården och jag fann vad jag sökte. En port ! Utmed gatorna i stadsdelen Sliema där jag bor finns mängder av olika arkitekturer och dörrar av alla de slag. Här valde jag att bara ta med den övre biten av entrén.Slutligen, en vän i nöden när mobilen är slut på batterier. Bara att öppna dörren och stiga in… 😉

Malta Lördag 03 november 2012

Fler Portar/Dörrar hittar du om du klickar här

Klickbara bilder.

Advertisements

39 thoughts on “Dörrkavalkad

 1. Gillar dina portar. Jag trodde telefonkiosken var utrotad, men till min stora förvåning fick jag se en ny modern variant idag, med surfpunkt också. Så din telefonkiosk blir min favorit.

  Gilla

 2. Vilken fin triss, lite olika portar och dörrar. Vackert!
  Promenera genom den vackra porten in i trädgården. Härligt. 🙂
  Gamla portar är så vackra! Väljer ingången till palatsträdgården i din triss.
  Du har helt rätt, tack för din kommentar

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s