Jag går och fiskar….

Fototriss banner3Fototriss del 200 JUBILEUM!!!
Tema Detaljer

Har själv inte varit med från början men hela 200 fototrissar har Helena lockat med sen starten år 2008.
En spännande, kul och kreativ fotoutmaning som jag har svårt att låta bli att vara med i.

Här är mitt bidrag till veckans tema.Img_7491Visst behövs det vissa detaljer för att fiska. En inte alltför ovanlig syn här med medelhavet inpå knuten.Img_7495En avkopplande fritidssysselsättning för många. Dock inte för mig som hellre fotar 😉
I timmar kan de sitta och vänta på napp. Självklart måste vissa detaljer följa med.Img_6604För andra är det ett levebröd med många detaljer att reda ut efter det nattliga fisket.
Malta november 2012

Fler Detaljer hittar du här

Tävling hos http://www.coolstuff.se

Advertisements

21 thoughts on “Jag går och fiskar….

 1. Ett helt underbart (och somrigt) bidrag till temat. Du kan det där med fotografering och fånga detaljerna – men det har jag ju redan sagt hundra gånger 🙂

  Gilla

 2. Bara så att du vet har jag gått på isen idag inpå knuten där jag bor… Här behöver vi ingen kylbag i 18 graders kyla… Och mina nät ligger tryggt i fiskeboden, jo därför att dörren inte går att öppna för nästan 4 dm av något vitt håller emot… Ja just ja!!! Grymt varma bilder som har detaljer i sig. Mycket härlig värme i dina bilder. Njutbar triss 🙂

  Gilla

 3. ja det är många trissar nu man varit med i … riktigt många och jag tycker bara det att få vara del av bloggandet är kul … men vinna det gör jag aldrig… so what 😉 Gillar verkligen din fiskelycka till bilder 🙂 Ha de gott 🙂

  Gilla

 4. Det här är så bra! Nu när jag försöker hålla kvar värmen i kropp och själ medan utomhustemperaturen arbetar emot mig vet jag ju att jag kan hoppa in till dig och din ö. Slår mig ner där i den tomma stolen och gläds åt varats detaljrikedom 🙂

  Gilla

 5. Åh, det där ser ju härligt ut! Fina bilder. Här i Stockholmsområdet är det snöstorm och de som inte sitter fast i en snödriva är insnöade hemma. Tänk vilka kontraster världen över.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s