Ögonblick..

Fototriss banner3Fototriss / Tema Ögonblick

Väljer vid min dagliga promenad en annan väg än jag brukar.
Går över torget vid Tigné och passerar Maltas största shoppingcenter The Point
Här är fullpackat av människor, liv, rörelse och aktiviteter. Stannar till en stund och betraktar..Img_9463…och är för ett ögonblick en i mängden, en av alla åskådare..Img_9457..som tar del av aktörernas så väl intränade uppvisning… Img_9456..av ögonblick !

Malta 22 december 2012

Många bilder på temat hittar du HÄR !

Advertisements

33 thoughts on “Ögonblick..

 1. Gillar intensiteten i bilderna, alla blickar från allt folk. Dansarna i förgrunden och publiken i bakgrunden. Det är vid såna här tillfällen man är glad för att man alltid bär runt på en kamera. Ha det supergott Anita!

  Gilla

 2. Vilka duktiga tjejer och du är duktig med kameran också 🙂 ser ut att vara varmt och härligt hos er, jag är just nu i Arjeplog och vi har -30. Det blir väldigt korta promenader..
  Så du är sugen på att skaffa hund? Så kul. Om du vill ha en som inte släpper hår överallt så kan jag rekommendera en Pudel, dom finns i alla storlekar och olika färger så det är ju bara att välja det som passar bäst. Det negativa är pälsvården, man behöver inte borsta och hålla på om man inte vill, jag borstar nästan aldrig, däremot måste man klippa pälsen ofta, i alla fall om man (som jag) vill ha den ganska kortklippt, jag tycker att det känns mer hygieniskt så.. och så behöver man inte borsta 🙂 Dessutom är dom allergivänliga!

  Gilla

 3. Den uppvisningen gillar jag – den går i blått och inte i julfärger. Gillas skarpt! Dessutom fick jag ju bekanta mig med the Point också, som inte fanns när vi var där. Ja åsså Debenhams, som fanns ett tag på Drottninggatan. Gillade det varuhuset för det hade ett så varierat utbud. D drog för några år sedan, synd. D har väl flyttat från kalla Stockholm direkt ner till Sliema;-)

  Gilla

 4. Jättebra bilder! Vi har bara sånt på sommaren här i Stockholm! För övrigt tycker jag att det räcker med din rysanvärda bakgrund med vågen! Det är ett ögonblick, det är tur att du fotograferade den så jag kan både höra och känna doften av vågen!
  Göd Jul & Gott Nytt 2013

  Gilla

 5. Shoppingcentrumen har blivit våra nya mötesplatser. Fina bilder. Ha en fin helg du med. I Malmö lyser gräset grönt igen sedan all snön snabbt smälte bort. Skånsk vinter. 🙂

  Gilla

 6. Härliga bilder på dansgruppen du fann i gatuvimlet. En mycket bra enhetlig triss! Snygga ögonblicksbilder, svårt välja ut någon.
  Den ena tjejens blick på tredje fotot blir ändå mitt val, vilket läckert foto. 🙂
  De unga damerna har läckra dräkter på sig. Många som stannade upp och tittade, de verkar ha haft en stor publik.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s