Planer inför sommarens första dopp..

Då var det så dags för mitt första inlägg i Skyltsöndag efter lång tids letande efter skyltar 😉

Har inte funnit några regler, inga speciella teman och vart jag ska länka för att hitta övriga deltagare har jag ingen aning om. Lätt som en plätt alltså så som det ska vara i en riktig utmaning.

Räcker det bara att det finns med en skylt i fotot har jag ju iallafall kommit en bit på väg !

Ja men då gör jag väl ett försök och länkar till Pumita som funnit idén till denna fyndiga fotoutmaning.
Kul för oss som inte kan hålla fingrar eller tankar borta från kameran några längre stunder 🙂Img_1164-2Golden Bay är en av de få riktiga sandstränderna här på Malta.
Lite för kallt för ett dopp i medelhavets 16 gradiga vatten just nu men man kan ju alltid planera.
Här skyltas det tydligt med kartor så man vet var man är och annan diverse information och regler.

Malta / Golden Bay 20 januari 2013

Klickbar bild !

Advertisements

5 thoughts on “Planer inför sommarens första dopp..

 1. Undrar vad det är hon planerar här… för det är väl en karta hon har framför sig? Gott om info iaf… betydligt mer än du hittade om skyltsöndag! 😉

  Så här ligger det till: Skyltsöndag är ingen fotoutmaning utan ”kom till” när jag upptäckte att jag ofta fotade skyltar av olika slag. Jag skapade en etikett och började ”skylta på söndagar”. Inte varje söndag men när jag hade lust och tid. Några bloggkompisar hakade på: Della, Stare Ström, Hanna, Marmeladen, Erik Semlan, Klimakteriehäxan, Småstadsblues och Susannes fotoblogg är de flitigaste (och de skyltar ofta även om jag inte gör det). Hoppas jag inte glömt ngn nu! Det finns andra som har skyltat av och till. Eftersom jag inte vill ta på mig ”ansvaret” för en fotokedja (har haft det förut och vill inte binda mig) har jag sagt att jag helst inte vill ha några länkar till min blogg men de flesta har länkat iaf, på gott och ont. Känns inte helt rätt eftersom jag inte kommer att samla ihop några länkar från dem som skyltar men å andra sidan får ju alla ”reklam via knuff” på det sättet. Den enda regeln är alltså att det inte finns några regler för att det inte finns någon fotokedja. 😉 Däremot blir jag glad om du hakar på idén för jag kan tänka mig att det finns många sevärda skyltar på Malta! 🙂 Hoppas att läget klarnade nu. Ha det gott, Anita!

  SVAR: Comprender 😉

  Gilla

 2. Det är nog spännande att kolla in kartan och se vilka platser som verkar värda att besöka längst med stranden, antagligen alla 🙂 Kul att du hakar på, skyltar är skojiga!

  Gilla

 3. Så roligt att du hakade på Skyltsöndag du med Anita. 🙂
  Blev nyfiken på skylten som damen med stickade mössan tittar på. Verkar som orienteringskartan över stranden Golden Bay berättar en massa fakta. Verkar finnas många små symbolskyltar kopplade till kartan… spännande! Ser ut som en större karta på skylten där bredvid.
  Verkar inte vara något badväder precis just nu, dock. Snyggt att man ser lite av vågorna bakom dam och skylt på din bild. Men man behöver väl knappast några vinterkläder, som här i Stockholm!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s