Bon Appétit..?

Tema Fredag / Det här vill jag inte se Img_0611Illa för den lilla pippin. Säkert finns där en naturlig förklaring till varför fågeln stoppar i sig sin egen unge.
Bilden är bland andra bättre tagen vid ett besök i Salina Birdpark här på Malta förra helgen.
Den åkte ner i papperskorgen men fick komma upp igen. Bara för en stund.

Fler bilder på vad andra inte vill se hittar du här

Advertisements

20 thoughts on “Bon Appétit..?

 1. Ser riktigt groteskt ut, de små benen som hänger ut ur gapet. Men kanske handlar det om transport och inte om middag? Kattmammor bär ju sina ungar i nackskinnet med munnen, kanske samma grej, fast på ett annat sätt. Får hoppas det.

  Gilla

 2. FY vad läskigt!! Men det är väl så att djur och fåglar äter upp sin avkomma när det är något fel på barnet och de inte vill att någon annan ska få göra bebisen något. Jag har sett en Geopard äta upp sin unge på detta sätt av den anledningen….naturen känns grym men det finns säkert någon naturlig förklaring! Eller också kanske fåglarna där, är sönderstressade av djurparken och har fått konstiga beteenden…kan vara så också! Hoppas det inte är så för det vore tragiskt! Jag bestämmer mig för att tänka att det var något fel på ungen….

  Skitläskig bild men fångad i absolut rätt ögonblick. En toppenbild!!

  Ha en skön helg!

  Gilla

 3. Oj! Det hade man ju inte väntat sig att få se – än mindre att få fotografera! Så fascinerande. Och äckligt. Du kanske ska fråga någon på djurparken?

  Gilla

 4. Vilken bild! Ruggig sorglig obehagligt äcklig och ända så himla påpassligt fångad. Här händer något i ett ögonblick, jag förstår det inte men det händer. Det är en kanonbild även om jag helst vill blunda för den.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s