En söndag i mars…

liten_logga_helgbilden

Måndagkväll. Ett par timmar kvar till middag och därefter väntar soffan och TV. Ska kanske lägga in något i min blogg. Hmm.. Måndagstema vill ha Gult. Hittar inget gult. Tisdagstemat är som vanligt ännu hemligt 😕
Kikar lite bland mina foton från helgen och funderar. Klart jag ska vara med i Helgbilden hos Marit 🙂L1010989Söndag den 24 mars, solen skiner och plantorna på uteplatsen har försummats hela vintern.
Bara att plocka fram arbetshandskarna och börja rensa. L1010986-2222Börjar med pelargonerna. De blommar året om här på Malta men vissa ser ändå lite trötta ut.L1010997Efter ett par timmar är tre säckar fulla av jord, gamla löv och grenar. Själv är jag smutsig, varm och har börjat tröttna. Men vad fint och städat det ser ut !! Har tyvärr ingen bild på resultatet. Nu ska det bara vattnas lite.Img_8428-2Avslutar med en av våra hibiskusar som också blommar året om. Hittar det där jag gula jag inte fann.
Nåja, skippar Måndagstemat för den här gången. Nu är klockan dax att äta middag 🙂

Fler Helgbilder hos Marit

Advertisements

6 thoughts on “En söndag i mars…

 1. Det sägs ju att gult är fult, så jag utgår ifrån att jag inte missat mycket;-)
  Att se andra i arbete är inte fel, då vet man varför man inte har några blommor;-)
  Skojar bara, ett roligt inlägg med helgarbete som resulterade i en fin utsmyckad terass. Bra jobbat, nu behöver du inte bli svettig på ett helt år tills det är dags för rensning igen;-)

  Gilla

 2. Trevlig sysselsättning – särskilt när man får jobba med sådana skönheter som Hibiscus…
  Jag var med och klippte en häck av sådana i Thailand för något år sedan. Den var över tre meter hög när vi började. Annat än de små fjuttiga som växer på fönsterkarmen här i Norden.

  Gilla

 3. Det är väl roligt att börja påta i jorden nu efter vintern för det är väl så hos er ännu?? Här hemma är det ännu vinter men, dom som har trädgårdar har nog börjat lite tror jag. För jag har inte sett några ännu men, det finns nog dom som är energi laddade och har kommit igång. Ska titta nu i nån av dagarna för här skiner solen om dagarna iallafall och om nätterna är det kallt.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s