Skyltsöndag…

Fototriss banner3Fototriss / Tema Skyltar

Tog en riktigt lång promenad med kameran för att leta SKYLTAR.
Alla andra syntes ligga på klipporna och njuta av solen eller plaska i havet.

Idag var det årets första riktiga sommardag här på Malta.
Blir säkert lika fint väder imorgon. Då ska jag inte leta skyltar 🙂 Img_4113Går ner till Spinola Bay för att kika på båtarna som snart ska hamna i vattnet.
Här har någon glömt sin solhatt och jag fann en skylt 🙂
Klart man varken vill eller ska bada i hamnen.
Img_4533-2Skylt ? Kanske inte riktigt men ett väldigt tydligt meddelande.
Tveksamt är om de får någon post alls till det här huset. Img_4579I den här lilla butiken fanns för länge sen en fotograf. Har själv varit här och blivit fotograferad.
Nu är det stängt sen många år men den något slitna skylten finns kvar.

Malta 13 April 2013

Oj, vad många skyltar jag fann under min promenad. Att bara plocka ut tre var inte lätt.
Har skapat en skylt-mapp nu så fler skyltar lär det bli framöver. Skyltsöndag !
En fotoutmaning som inte är en fotoutmaning men väldigt kul.

Fler skyltar hittar du här.

Advertisements

46 thoughts on “Skyltsöndag…

 1. Det är nåt visst med gamla, slitna skyltar som hänger kvar. Och postskylten tror jag att jag lånar! Låter så härligt med sommar på Malta! Själv var jag ner till havet och fotade islossning i går och plumsade i snö 😉 Ha en skön söndag!

  Gilla

 2. Härliga skyltar du bjuder på 🙂 Sola får vänta 🙂 Ja vad är inte viktigare än färska skyltbilder till denna varma och fina hemsida 🙂 Vi lär väl få se några solbilder från ditt Malta idag också 😉 Men den där AGFA skylten vet jag vart jag skulle skänka om jag fick köpa den 😉 Går den att köpa tro? En stege och 4 muttrar 😉 Titta här: http://nacka144.se/?p=12176

  Gilla

 3. Jättefina bilder, de två sista kunde hamna i kategorin gammalt och slitet (ja inte junk mail lappen, den verkar ny). Faller pladask för den nötta och blekta Agfa-skylten!

  Gilla

 4. Den som söker den finner! Det finns skyltar överallt, men man lägger inte märke till dom. Junkmail lappen är min favorit!
  Jag ser att man lägger ner verksamheter även på Malta!, Tråkigt!

  Gilla

 5. Brevlådelappen är underbar! Här sätter vi upp prydliga meddelanden med ”Ej reklam, men gärna samhällsinformation” på våra brevlådor (det sista måste ju stå för att vi ska få IKEA-katalogen!). Undrar om man kan sätta en lapp med ”Inget spam, tack” istället 🙂

  Gilla

 6. Härligt med gamla Agfa-skylten som lämnar berättar att det varit en fotograf där. Och nej, de behöver nog inte bekymra sig om någon post alls på bild nr 2 🙂 Nu är det min tur att bli avundsjuk på dig, längtar efter värme!!!

  Gilla

 7. Det är ju en konst det med, att begränsa sig till tre bilder och bara ta de man verkligen vill ha med. Det lyckades du bra med (tycker jag även om jag inte vet vad du valt bort). Brevlådan är min favorit och fotografen vägrar ju helt enkelt ta ner skylten. 🙂 Ha en fin söndag!

  Gilla

 8. Härliga skyltar alla tre. Den gamla Agfa skylten månste väl vara nästan antik. Junkmail, får de post i den lådan lär det nog bara vara sån. Tänk att de badar hos dig, känns avlägset här hemma. Men att hoppa ner i spat i hamnen är nog inte så lyckat.
  Ha en bra vecka. (Skrev väl sist att du kan sippa på etikett Stockholm hos mig så får du både det ena och det andra).

  Gilla

 9. Tre väldigt olika, på sitt sätt fina skyltar. Spam-lådan är roligast! Ingen ordverifiering så långt ögat når. 😉 Jag uppdaterar dig på listan när jag är ”i tjänst igen”. 😉

  Gilla

 10. Vilka fina skyltar du hittat, speciellt två och tre. Kul att höra att du även varit kund hos fotografen. Kan tänka mig att det finns en och annan gammal skylt i gränderna hos dig, måste vara hur spännande som helst att gå runt där. Ser fram att se dina andra bilder från ”skyltpromenaden”. Ha en fortsatt fin söndag! 🙂

  Gilla

 11. Härliga bilder och det ser så himla mysigt ut på Malta. Jag har aldrig varit där men skall nog dit på jobbtur i Oktober och funderar att stanna kvar en vecka på semester.
  //jonna d

  Gilla

 12. Det var härliga bilder det här! ”Njuta av solen eller plaska i havet”… ja du, det längtar vi särskilt efter just nu i vår kalla Nord 🙂
  Dom där förbjudet att göra det-och-det-och-det skyltarna känner man igen 🙂
  Dom andra kompletterade också ditt fina triss!

  Gilla

 13. Roligt att se dina skyltar, den i mitten var speciell!
  Härligt med skyltar, jag har upptäckt när jag går igenom mina foton att jag har massa skyltar fotograferade, så nu har för första gången gjort ett inlägg i Skyltsöndag:), har inte velat ge mig på fototrissen än, känner mig lite väl ny på detta område, men det kanske kommer så småningom.

  Gilla

 14. Jag ser dig framför mig med kameran i högsta hugg för att leta skyltar – och det lyckades du ju perfekt med! Den med junk mail tycker jag är roligast – felt uppmaning på fel hus om man säger så.
  Å medan du junnat njuta av den första riktiga sommardagen kunde vi njuta av en första riktiga vårdagen här. Hela 10,7 plusgrader;-)

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s