Vårljus vid medelhavet….

Tema Fredag – Ljus /Ljust L1020356Ljuset faller på min promenadväg utmed medelhavet ända till klockan åtta på kvällen.
Visserligen ännu bara 17 grader i havet. Men med stormsteg går vi mot sommaren.
Den efterlängtade ljusa tiden på året är äntligen här för att stanna. Länge….

Fler ljusa bilder finner du hos Sinneskatten

Klickbar bild 😉

Advertisements

29 thoughts on “Vårljus vid medelhavet….

 1. Det är så skönt att ljuset äntligen flödar och man blir god och glad! Din promenadväg utmed havet ser härlig ut! Där skulle jag gärna gå och njuta!

  Min bild är från Stockholm så du känner säkert igen den därifrån. Jag vill minnas att jag tog den någonstans i Gamla Stan.

  Gilla

 2. Snyggt och rogivande.
  Hos mig kom det mera snö idag….eller var det grovsalt ????
  Och igår satt vi ute å åt, aprilväder i maj ????

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 3. Skulle nog inte vara så dumt att vara där nu när jag längtar efter värmen och slippa all kall blåst som bytts mot ljumma vindar
  Ha en fin fredag
  Kram Meta

  Gilla

 4. So what!? 17 eller 19 grader – spelar ju ingen roll för dig, då du iaf inte hoppar in om tempen inte är minst 25 grader. Det räcker gott med promenaden och den underbara bilden om du frågar mig, vilket du gör såklart 😉

  Gilla

 5. Underbart vackert, måste vara härliga kvällspromenader som stundar nu och framåt. Börjar bli riktigt fint här också nu, ser verkligen fram emot varmare tider. Ha en fin fredag!

  Gilla

 6. 17 grader? Badetemp 🙂 !!
  Setter meg på stokken og myser jeg.
  Vakkert 🙂
  HA en fortryllende fredag og en klem 🙂

  Gilla

 7. Tänkte att jag skulle skryta och säga att jag också minsann har blå himmel idag men så tog jag mig en närmare titt på din bild och inser att min nog inte är riktigt lika knallblå som din 🙂 jaja.. snart är sommaren här också. Fin bild från din promenadväg!

  Gilla

 8. En daglig promenadväg längs med havet, bara sååå underbarast. Men du, bara 17 grader i havet kommer vi inte ens upp till på torra land här 10½ i luften om man har tur 😉

  Gilla

 9. Svar: Om jag har förstått det hela rätt så maskar man när man först lägger en effekt över hela bilden och sen lägger man en s. k. lagermask och t ex. målar bort effekten där man inte vill att den ska synas 🙂 det är ju så himla lätt när man bara lär sig hitta ”knapparna”. Inte meningen att vara mallig när jag skrev så där men ibland är det så svårt att hitta orden för att förklara.. haha.. känner mig inte alls så duktig på photoshop, jag följer bara olika tips och instruktioner på nätet!

  Gilla

 10. Underbart, allt är så mycket enklare, och billigare med alla varma kläder man slipper köpa. =) Strandpromenaden vi har i Los Christianos som sträcker sig till Las Americas är också … enkel och skön. =) Längtar nu lite.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s