Min helg i triss…

Img_6423-3Den här bilden kunde kanske passa till veckans tema i fototriss ”Så här ser det ut där jag är”…L1030220-K…och den här som Helgbilden hos Marit…”Så här ser det ut där jag går”.
För gått har jag gjort i helgen. Promenerat, flanerat och fotograferat. L1030187Passerar den lilla bukten Spinola Bay och kunde som vanligt inte låta bli att fota.
Samma gamla motiv minst hundra gånger men ändå aldrig samma bild.

Tror jag sätter ihop mina bilder så kan de ju passa till två teman 😉

Helgbilden hos Marit
Fototriss

Advertisements

17 thoughts on “Min helg i triss…

 1. Nu har maken och jag precis ”walked Memory Lane” på Malta. I (eller ska jag säger på) ettan – Raffael har vi suttit och druckit en öl. Tvåan har vi gått på, fast strandpromenaden är mycket finare och mera utbyggd än när vi var där. Å på trean känner vi såklart igen ”förgrunden”, men alla dessa nya byggnader längt bak i bilden fanns inte då.
  Verkligen dags för ett nytt besök!

  Gilla

 2. Låter som om du har haft en skön helg 🙂 Jag har haft några sköna minuter o kollat igenom dina fina bilder! Du skriver i ett inlägg att du gillar mest att fotografera människor och det är just det som oftast utmärker dina bilder tycker jag, de är så levande!

  Gilla

 3. Ju mer du visar av din fina ö, desto mer sugen på en tur dit blir manju 🙂 Förstår att du är ute o flanerar i allt det fina!
  Sv: Tack!
  🙂 Det var många vänder i kommentarsfälten! Härligt när vi vågar tycka, säga, fundera med varandra – och inte alls svårt att förstå att det är svårt att tappa sin egen tråd 😉
  Skillnaden mellan människor med barn och människor utan barn är nog bara just det; barnen 😉 annars är vi alldeles lika och varken mer eller mindre människor med fel, brister och alldeles fantastiskt mycket bra 🙂
  Önskar dig en bra vecka!
  http://provtyckningar.blogspot.se/

  Gilla

 4. Det ser helt underbart ut på dina bilder. Känns som du bor på en paradisisk ö! Måste erkänna att jag egentligen vet väldigt lite om Malta. Det var väl någon kontrovers för ett tag sedan med någon EU-parlamentariker från Malta, men annars är det sällan som Malta nämns i nyheterna.

  När det gäller karusellbilden så hade jag ställt in kameran till att ta 3 bilder/sek på ganska snabb tid. Sedan knäppte jag lös (ca 400 bilder) och hoppades på det bästa!

  Gilla

 5. Jo jo. Du anvundsjuk på mig. Hmmm … vet inte om jag ska skriva vad jag känner när jag ser vad du visar på dina läckra foton …
  Men mina olika tjejgäng betyder onekligen mycket och vi är alla intresserade av att göra saker tillsammans. Kanske ska se till att jag får resa till Malta med ett av dem ? 😉
  Kram på dig, här ska visst bli rena sommaren denna vecka!

  Gilla

 6. Kan bytte en liten tid?
  Du låner hengekøyen og jeg spaserer og fotograferer 😆
  Nydelige bilder.
  Ha en vindfri kveld på Malta.
  Klem 🙂

  Gilla

 7. Vilken triss! Det ser helt underbart ut – blir ju lite sotis fast jag gillar Budapest mycket 🙂
  Första bilden blir min favorit – där vill jag sitta och äta samt ta ett glas gott vin … eller två 🙂

  Gilla

 8. Jättefin triss från en jättefin plats. Du har det verkligen bra där på Malta, förstår att du trivs bra. Fantastiska bilder lyckas du med också 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s