A table for two…

fonsterloggaVeckans fönster / Tema ArrangeratImg_4734-3SMRBGVälkommen till bords 🙂 Enjoy !

Fler arrangerade fönster hos Susanne

Advertisements

24 thoughts on “A table for two…

 1. Ikväll har vi en underbart skön och varm kväll här i Sverige, skulle gärna sätta mej ner och äta en sen middag vid Ditt arrangerade fönster om det fanns i min närhet!

  Gilla

 2. Åh, nämen så mysigt. Jag har varit ute i solen och lekt med en liten 9 månaders pojke hela dagen i dag, så nu är det dags för lite vuxenmys tror jag. Jag slår mig ned och beställer en flaska gott vin och hoppas på trevligt sällskap 😉 Ha en jätteskön helg!

  Gilla

 3. Nu kan jag bara gissa utsikten från fönsterbordet – Spinola Bay kanske, men hursomhelst delar jag gärna en flaska vin med dig där. Åsså beställer jag en fiskrätt också:-)

  Gilla

 4. Jag kommer som ett skott! Vad ska vi äta? Något riktigt maltesiskt vill jag ha, så du får hjälpa mig att välja. Sedan kan vi sitta där med vinglasen och spana på alla karlar som du smygfotograferar 😉

  Gilla

 5. Svar: Anita – du är ärlig och skriver precis vad och hur du tycker. Det är så jag vill ha det!!! Det är precis som jag själv gör, vilket du nog har ”råkat” ut för, eller hur;-)
  Japp jag har både hund-, orm- och småkrypskräck.

  Blev biten av en byracka när jag var 15.

  Ormar är äckliga och får mig (och maken) att rysa, vända om och lägga benen på ryggen. Maken trampar dock hårt i marken, för han tror att det försvinner när det hör att människor är på G. Det tycker jag är fånigt;-)

  Småkryp – dock inte spindlar konstigt nog – får mig att bli totalt hysteriskt. Du vet gröna larver med tusentals ben. Nej, usch ryser bar vid självaste tanken.

  Nu vet du lite mera (ännu mera) om mig. Du behöver ju inte berätta fär nå’n;-)

  Kram Anita, jag gillar dig skarpt. Fortsätt med dina härliga och ärliga kommentarer. Är inte intresserad av blablabla kommentarer!

  Gilla

 6. Det jag gillar absolut bäst med denna lockande o vackra bild är reflektionen i fönstret som ger en fingervisning av miljön utanför.
  Där skulle jag hemskt gärna sitta!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s