Straight lines…

L1010906-SMMalta July 2013

Ordlös Lördag 2Ordlös Lördag
Tema Raka Sträck – Theme Straight lines

Advertisements

17 thoughts on “Straight lines…

 1. Sommar, hav, kluckande vatten mot båtarna 🙂 Härlig bild som verkligen andas värme och en fin dag vid vattnet. Skulle vara spännande att klättra upp för masterna och se på utsikten, men av säkerhetsskäl stannar jag nog i båten. Ha det fint!

  Gilla

 2. Vilken himmel!! Ja, just det det var streck jag skulle spana efter… OK, de är fina de också. Det är ju segelbåt det handlar om. Klockrent bidrag! 🙂

  Gilla

  • Pumita / Måste dessvärre trycka på knappen ”inte skräp” varje gång. Vet inte varför du hamnar där eller varför du inte alltid hamnar där och bara ibland 😕 Hoppas bara du inte tröttnar !! Bevakar så gott jag kan 😉

   Gilla

 3. Nej då, jag tröttnar inte när jag vet att du kikar efter mig. 😉 Jag inbillar mig att det funkar ”andra gången”, alltså jag loggar in på WP när jag kommenterar (eftersom jag har konto där som jag aldrig använder annars och det funkar inte på annat sätt) och första kommentarer flyger åt tjotahejti, andra däremot går igenom av ngn konstig anledning. Mystiskt! Och jag förstår att du inte kan påverka det så det är inte mycket att göra åt. Hoppas att det står på deras att-göra-lista. 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s