Negativ image…

Img_8253-SvTower Road, medelhavet och ett kryssningsfartyg har just lämnat Grand Harbour i Valletta.
Fick ingen stil på bilden i färg. Provar därför att göra om den till svart/vit.
Tycker ändå att det saknas något men blir inte klok på vad  😕 Img_8253-Sv-2Klickar på ”Negative image och tycker att den blev mer intressant men inte alls bra.
Fortsätter öva. Det är roligt och möjligheterna känns oändliga för att skapa fina bilder i s/v.

Malta 20 July 2013

BW-LogoBW Saturday

Advertisements

5 thoughts on “Negativ image…

 1. Ettan är inte i min smak. Det som saknas är den ljuvligt blåa himlen helt enkelt 😉
  Tvåan däremot älskar jag! Som tagen ur en Hitchcock film.

  Gilla

 2. Jag gillar ettan bättre än Hitchcock-stuket (där har hon alldeles rätt, BP) men färg är nog bäst. Och det enda jag saknar är ”mig själv” där. Inte så att jag vill vara med på bild men skulle gärna stå där och njuta av den vackra utsikten.

  Gilla

 3. Det är en underbar vy och linjer av olika slag finns där. Kontrasterna är jättefina …. hur göra bättre … hrm. Testa med att beskära lite från vänster. Då kommer man nog in i bilden mer.
  Den inverterade bilden blev cool och kontrastfylld – lite spacy 🙂
  Ha det så gott och testa på för fullt med kameran 😀

  Gilla

 4. Visst är det kul med bw! Och svårt, så många val och möjligheter att förändra känslan i bilden. Det tycker jag syns väldigt tydligt här där den inverterade bilden ger (mig) en Gatsby-känsla av det det ljuva (natt-)livet, Till skillnad från den första som ger ett intryck av stilla ro och värdighet. Det är den sista bilden som fångar mitt intresse, gör mig nyfiken på vad som ska hända i nästa ögonblick. Därför gillar jag den bättre, även om den första är ärligare och mer ”äkta” – men det är ju jag det och jag kan inget alls om bw 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s