Stockholm…

Under mina tretton år här på Malta har besöken till Sverige oftast varit förknippade med sjukdom eller begravning. Men inte sommaren 2013. En efterlängtad semester i min kära hemstad blev äntligen förverkligad.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Försökte mig på att göra ett sen länge efterlängtat collage.
Det blev visst ett bildspel istället. Vet inte riktigt hur det gick till 😉

Lugn, det är ”bara” 14 bilder !!

Nu är jag ju lite nyfiken på hur bildspelet fungerar på din dator.
Bilderna ska komma upp i följd med ett par sekunders mellanrum. Gör de det ??

log_onsdagstemaOnsdagstema / Efterlängtat

Advertisements

12 thoughts on “Stockholm…

 1. Suveränt! Det funkar ju utmärkt! Vad du är duktig! Betydligt bättre med bildspel än med ett collage tycker jag!
  Å vilka fantastiskt fina bilder du fick till – den här gången från din forna hemmaplan.
  Är även glad att höra att du inte bara ”jobbade” när du var är utan njöt av utflykter också. Du hade ju dessutom en suverän tur med vädret!

  Gilla

 2. Spännande med ett bildspel. Härligt att se alla bilder från vår vackra huvudstad, det finns ganska många pärlor där som är värda att dokumentera. Skönt att sommarens resa fick bjuda på lite mer nöjen än på tråkigheter. Tack för att du delade med dig och ha en fin dag 🙂

  Gilla

 3. Snyggt med bildspel, och duktig är du, skulle nog inte få till något sådant.
  Kanske en kurs i datorns fungerande skulle sitta fint i vinter !!!
  Stockholm är en vacker stad även om vi inte besöker den så ofta,
  våra resor blir ju upp till fjällen mest.

  Ha det gott i Malta.
  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 4. Härligt att se ditt bildspel, det var intressant att följa detta du har visst tat lite här och där. Så det tycker jag att det var bra gjort.

  Gilla

 5. Vad glad jag blir för din skull! Låter härligt! Ang. ditt bildspel så kommer bilderna med jämna sekunder men jag avskyr bildspel så jag försökte bläddra men då hann den inte ladda som det skulle och så hoppade det! Så dina bilder får jag hoppa över denna gång (dock har jag sett ganska många men de som man vill njuta extra av går alldeles för snabbt förbi) Men det verkar vara ett jättefint bildspel…speciellt för de som gillar sånt! :O))

  Gilla

 6. Hade jag varit hemma i Tumba så hade jag säkert sett bildspelet,men med modemuppkoppling på gården i norr är det kört! Då är det segt och svarta streck så jag stänger det hela. Återkommer om någon vecka då jag åter har hastig uppkoppling.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s