Ordning och lite trassel…

L1020544Tycker det ser lite trassligt ut här.  Img_8219SLMycket att ordna med inför fisketuren.L1020547DMen för de som är vana är det lätt att reda ut. Tycker det ser väldigt välordnat ut på båten.

Tema Fredag / Trassel

Advertisements

19 thoughts on “Ordning och lite trassel…

 1. Mannen har nog ”stenkoll” på läget så att säga. Ibland trasslar näten för mina söner och då blir det till att ta hem nätet och hänga upp det på nätstörarna och reda ut det.

  Gilla

 2. Tur att fiskarna har sin kunskap och sitt tålamod att reda ut sina nät, så vi andra kan få äta god fisk. Själv har jag alldeles för dåligt tålamod för att reda ut trassliga nät eller trådar. Kanonfina bilder, som vanligt 🙂 Ha det gott!

  Gilla

 3. Trassel är ju till för att det ska redas ut, förhoppningsvis även om allt inte går att trassla sig ur. Fina bilder till tema, och även utan temat.

  Nej, det var inte Skansen och inte heller Alaska som någon trodde. =) Men jag har varit i en björnpark där man bara hade tur om man fick se någon björn, så stort och naturligt att … men visst hade jag önska få se både det ena och det andra.

  Gilla

 4. Lätt är det nog inte, men med tålamod och erfarenhet går det att ta sig igenom. Minns min barndoms trassliga nät, fulla av tång och flundror på Gotland!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s