Min söndag på Malta…

Har gjort ett collage med bilder över helgen som gick. Till varje bild finns en liten text.
Klicka på första bilden för bildspel. Bilderna är sisådär och texten kort.
Testar bara lite. Leker o lär 🙂

Fler Helgbilder hos Marit

Advertisements

9 thoughts on “Min söndag på Malta…

 1. Bildspelet var helt enkelt SUVERÄNT!!!! Gud så duktig du är!!! Än en gång – ja, jag vet att jag tjatar – men jag minns Malta precis som du beskriver det i ord och bilder – fast inte ”sommarstugorna”. Minns att just söndagar var ”utedagen” med familjen och det grillades för fullt på kvällarna på stranden du nämnar. Å du – vi hade också glömt baddräkten 😉
  ÄLSKAR ditt (och vårt) Malta 🙂

  Gilla

 2. Jättehärliga bilder och visst är det kul och enkelt att göra bildcollagen. Jag har inte använt mig av texten på det sätt som du gör, får kanske anstränga mig lite, men då tar det mer tid =)

  Malta är absolut ett mål då jag sett så många fina och lockande bilder hos dig.

  Gilla

 3. Men så piffigt du gjort med bildspel och texter! Hehe, jag ska kanske lära mig att åtminstone göra collage så att inte 26 bilder står mina stackars bloggbesökare upp i halsen, alla blir ju inte lika upphetsade 😉
  Vilken urskön helg du hade!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s