Människor…

Fortsätter med min bilder på Människor i Vardagen.
Har hunnit samla på mig en hel del bilder nu som ligger i mitt arkiv.
Sällan passar de in i något av veckans alla tema. Gillar ju att fota människor.

Passar därför alldeles utmärkt till Torsdagstema I Like 🙂

Klicka på en bild så blir det som vanligt ett bildspel 🙂

I LIKE TorsdagstemaTorsdagstema / I Like

Advertisements

11 thoughts on “Människor…

  1. Kanonfina bilder som vanligt när du ger dig ut på gatan. Hon i hatten är ju underbar, så även hen på gummiflotten. Att fota folk är ju underbart, kan sitta timmar på stan och bara fånga ögonblicket. Jag skulle nog kunna göra det på Malta också 🙂

    Gilla

  2. Så många fina bilder du fångat! Jag är lite blyg, vågar inte fota sådana som jag inte känner, och vågar inte heller fråga om jag får fota… Den sista boken är helt underbar, det är en sån tant jag hoppas att jag är!

    Gilla

  3. Jag med – gillar. Som Marit skriver så tränar jag det alltför sällan och bor i en stad där det inte känns lika lockande, ”alla känner alla” och lite frusna och stela är vi allt här uppe. Sista bilden är för skön, vilken stil hon har och ja … hela bilden är underbar.

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s