Sommar, höst, sommar…

Img_0643-2Är  hösten redan här eller är det fortfarande sommar på Malta ?
Ena dagen moln och andra inga alls. Termometern orkar knappast längre nå över 30. Img_0646-2SLPalmen ser lite väderbiten ut, turisterna är inte lika många och i medelhavet är det nu 25.Img_0654-2Mörkret faller tidigare för varje kväll som går. Runt sju är det redan skymning.
Sommar, höst, sommar, höst, sommar, höst, sommar. Höstsommar…?
Bestämmer mig för att vi är någonstans där mittemellan.
😉

I Like

I LIKE TorsdagstemaTorsdagstema

Advertisements

12 thoughts on “Sommar, höst, sommar…

 1. Jag tycker att dom alla bilderna är eller ser ut som bara sommarbilder och inte nån annat
  foto som verkar se höstligt ut. Vackra är dom allihopa

  Gilla

 2. Ja du, det beror nog helt och hållet på hur man ser på det där med höst. Efter din beskrivning befinner du dig i ett högsommarområde – med svenska mått mätt alltså. Med om du vill byta mot 12 grader mitt på dan och regn så ställer jag gärna upp;-)
  Himlen i ettan är så enormt blå, så himla vackert foto!

  Gilla

 3. Ikke mye høstlig, egentlig. Om man da ikke ser bort fra mindre turister.
  Vakkert er det som alltid.
  Ha en nydelig dag og kos deg med levende lys etter mørkets frembrudd.
  Ha en deilig kveld 🙂 Og en mormorklem 🙂

  Gilla

 4. Hahaha, tar sig knappt över 30… Jag är en blöt fläck när temperaturen passerar 25… Så där 15-20 funkar bra, fast helst utan gassande sol… Vilka vackra bilder du bjuder på, med härligt blå himmel!

  Gilla

 5. Tycks vara ungefär nu på höstkanten man ska besöka Malta, lite trist bara att mörkret faller så tidigt.
  Tack för dina gulliga kommentarer hos mig!!! Jag blir stolt och glad 🙂 Det där med tiden löser jag genom att inte ta reda på utan kör direkt och lär mig längs vägen. Fast att jag kom igång beror enbart på dottern. Ladda ner instagram sa hon och då gjorde jag det. Jag lyder alltid mina barn 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s