Fönster kavalkad…

Den här veckan är temat till Veckans fönster valfritt.
Tycker oftast att det är lite svårare än om man har ett tema.
Det svåra ligger i att välja vilket eller vilka fönster jag ska visa 😕

Har därför valt att visa flera fönster. Gammalt och nytt. Vackert och fult.
Det är bara att välja…
😉

fonsterloggaFler valfria fönster hittar du här

Klicka gärna på en bild. Då blir den lite större.

Advertisements

22 thoughts on “Fönster kavalkad…

 1. Ingenting kan vara charmigare än Maltesiska fönster..du har ett utbud som verkligen heter duga. Underbart vackra alla på sitt sätt. Berikande..du berikar mig Anita… kram från Anna uti Svedala.

  Gilla

 2. Gillar din fönsterserie skarpt och för en gångs skull ser din himmel över Malta lika blå ut som min över Stockholm.
  Fönstret jag gillar bäst är nog det stora med det röda trädet. För jag tror mig se en figur bakom de röda kvistarna som försöker titta fram där.

  Å maltesiska fönster är lika charmiga som maltesiska båtar!

  Gilla

 3. Jösses Anita, vilka vackra fönsterbilder, blir alldeles matt! Du har verkligen hittat fönster med originella inslag, jag är som sagt helt såld 🙂 Ha en fin helg!

  Gilla

 4. Smart lösning! Jag har lärt mig av min dotter att less inte är more, det är more som är more… Först skulle hon vara med i luciatåget på dagis och kunde inte bestämma om hon ville vara lucia, tärna eller stjärngosse, så hon var alla tre! Lucia kronan passade bra utanpå struten och hon hade ljuset i ena handen och stjärnan i den andra. Strax därefter fyllde hon år och visste inte om kalasety skulle ha pirattema eller prinsesstema. Så hon valde båda och var piratprinsessa. Paljetter OCH döskallar, det passade perfekt! Och nu gjorde du en riktig more is more-lösning!

  Gilla

 5. Wow, så många härliga fönster du visar! Favoriten blir nog den första med det lite strama vita fönstret med den härliga färgglada bouganvillean som kontrast! Vi har tre stycken olika här och de har växt såå mycket under sommaren så här gäller det att kapa härligheten en hel del!

  Gilla

 6. Jag tyckte om alla dina fönster! Jag var också lite frestad att ta flera fönster men sedan tänkte jag att de kanske är bra att spara till kommande utmaningar …

  Gilla

 7. Vilken underbar fönsterparad, nej du kan knappast ha brutit några regler. Blev glad att få se! Du vet gillar verkligen att få se från Malta!

  Ha en god helg!

  Gilla

 8. Bougainvillean vid de vita fönstren tilltalar mitt öga mest, men så ser jag den lilla hunden där nere och tänker att det är ju en sådan detalj som gör att bilden lyfter. 🙂

  Gilla

 9. Förstår din vånda… det går ju inte att välja ett av dem! De är finfina allihop men måste jag så… allra helst det längst ner till höger eller det med bougainvillean. 🙂

  Gilla

 10. Helt fantastigt!!! Jag försöker mig också på en fönsterbild från metropolen Nacka 😉 Men jag blir mer och mer intresserad av ditt Malta 😉 Tror du man kan hyra i det där lilla tornet… … skulle allt vilja gå dina fotorundor :)

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s