Lugn och ro…

Lugn och ro. Stillhet och en känsla av frid och harmoni i själen.
Önskar att känslorna infann sig lite oftare inombord.Img_0598-2När tiden inte jagar, när tiden för stunden inte har någon betydelse alls.Img_9061-2När det är stiltje och vindarna är svaga trots röran runtomkring.L1010276SLBesöken till Maltas lilla systerö Gozo. En vy som visats förr.
Vid solens nedgång i Dwerja intill The Azure Window.
Då känns stillheten nästan total.

Malta 06 Oktober 2013

Fototriss banner greenFototriss / Tema Stillhet

De tre cirklarna däruppe är menade att ligga rad i rad.
Om de inte ligger som tänkt har jag misslyckats i mitt försök.
Hos mig ligger de tre cirklarna iallafall väldigt tydligt i en rad 😉

Har ingen egentlig betydelse i sammanhanget.
Försöker bara lära mig wordpress alla funktioner.

 

Advertisements

30 thoughts on “Lugn och ro…

 1. Läste Anita 2 hittade inte Anita 1? Dina bilder illustrerar stillhet på ett mycket fint sätt! Precis som du säger, tiden står verkligen inte stilla! Tycker att den drar iväg alldeles för fort. Tyckte väldigt mycket om alla dina 3 bilder. Klockan, kanske är jag, knatar på hela tiden, lite nött med färgglad!
  Ha en fin vecka Anita!

  Gilla

 2. Eftertänksam triss… Nästa gång känslan infinner sig se till att behåll den – länge! Det är inte värt att stressa och må dåligt, livet är för kort för det. Lättare sagt än gjort, men när man varit inne i den berömda väggen blir man lite bättre på att leva i nuet o njuta av små vardagliga ting. Sista bilden är ljuvlig! Ta fram den nästa gång du känner dig stressad så kommer lugnet infinna så direkt 🙂

  Gilla

 3. Vackert vackert, alla tre bilderna. Klockan tror jag att jag sett en variant av i ett skyltfönster här hemma. Maskrosen sitter där stilla och väntar på nästa vindpust då massor av små fallskärmshoppare sprids för vinden 😉 Sista bilden är bara ren magi.

  Gilla

 4. Frid harmoni har du verkligen fångat i ditt underbara tema. En stillhet så fin 🙂 Söndagsmorgonpromenaden med mina fyrbenta i morgonfrosten på klövern påminner lite om din mittenbild tycker jag, och de blöta knän jag fick när man kryper ned nära moder jord för att fånga stillheten. Du har verkligen fångat lugnet i mittenbilden då man tar sig in bland grässtrån som talar om att hösten tar sitt inträde… Men!!! De laddar bara för en nu säsong 🙂

  Gilla

 5. Svar: tusen tack för dina komplimanger! Nu ska du inte jämföra din fantastiska bildkvalitet med min. Men du är ju en seriös fotobloggare, vilket inte jag är. Men jag fotar inte med mobilen utan med en 5 1/2 år gammal Sony DSC kompaktkamera.

  Gilla

 6. Den klockan du … riktigt läcker. Skicka den till mig med Express så fort du har TID 😉 Stillhet behövs ibland och du har tolkat det alldeles fantastiskt bra … hej, hej från mig i Höstiga Kristianstad Sverige 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s