Vid strandens kant…

Familjer med  barn, tanter och farbröder, kvinnor, tjejer, killar och män.
Ja, alla de som tillbringat dagen på stranden har gått hem.
När skymningen faller blir det tyst nere vid havet.
Kvar finns bara ljudet av ett svagt vågskvalp.

tisdagstema 2Tisdagstema / Tyst

Advertisements

27 thoughts on “Vid strandens kant…

 1. Undrar om jag inte föredrar den tysta stranden som du visar med lite romantisk skvalp. Jag menar vattnet är ju som att stiga in i ett have av guld. Än en gång, vilka fantastiska bilder!

  Gilla

  • Tack Beate. Fast nu vet jag ju inte vilken av alla de varianter av mitt inlägg du sett. Har efter jag publicerat men innan jag länkde till Tisdagstemat, ändrat fram och tillbaka, hit och dit.
   Som det syns nu får det bli. Alla fyra bilder är olika. Men det kanske inte syns 😉

   Gilla

 2. Dette var bilder jeg likte. Jeg tror jeg kunne ha sittet der, Helt stille og ikke sagt et ord.
  Vakkert.
  Ha en flott dag og nyt bølgeskvulp 🙂
  Klem fra nord 🙂

  Gilla

 3. Så himla vackert, och så olika våra hav är.
  Ditt är varmt och så romantiskt varmt som ett omslag på en gammal LP.
  Mitt hav börjar visa att vintern är i antågande med rådimma och minusgrader på morronkvisten.

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 4. Tycker att du fått till riktigt fina speglingar och en harmoni i bilderna, eller är det bilden. Jag är trött nu och orkar inte riktigt närstudera men ljuvligt skön bild.

  Har suttit och tittat. läst på allt som jag inte sett tidigare och tycker att du verkar vara i ett stim av sköna bilder och spännande aktiviteter – flyguppvisningsbilderna – superhäftiga.

  Du är ju en av dem som jag försöker besöka men det blir varken hackat eller malet just nu och vet inte när jag hinner igen – men ska hålla ögonen öppna på nya inlägg. =)

  Gilla

 5. Så fint kollage av stranden med sitt solvarma vatten! Känns som man skulle vilja strosa där och lyssna på vågorna och känna dagens värme från sanden.

  Gilla

 6. Vilket otroligt vackert kvällsljus som speglar sig i vattnet! Superfina bilder! Skulle inte vara helt fel att slå sig ner där på en klippa och njuta en stund. Ha en skön kväll!

  Gilla

 7. Så vackert! I mitt huvud hör jag det stilla bruset av dyningar som rinner ner från sanden tillbaka till havet…. Mmm, så mysigt att få vila en stund, blunda, känna svalkan från kvällsbrisen och de sista solstrålarna mot ögonlocken….

  Gilla

 8. Bästa tiden på dagen när lugnet lägger sig på stranden. Då kan man byta ut snabba knäpp på kameran till mer långsamma och fånga allt det som är stilla. Mycket vackert!

  Min skylt hänger på Domus-varuhuset i Kristianstad där bland annat Burger King finns. Bredvid håller de visst på att bygga ett helt nytt affärskomplex, därav den röriga miljön runt om. Valde därför att redigera allt i svartvitt, ja utom skylten då som är i fokus.

  Gilla

 9. Nej då, inte är de enformiga … finns tydliga skillnader … visst är vatten väldigt bra, för tänk så många vackra och härliga fotografier vi får se 🙂

  Gilla

 10. I tystnaden kan man i fantasin höra hur vågorna skvalpar. Tyst blir det när alla överger stranden. Finfina bilder och jag tackar och bugar för det fina du visar.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s