Skyltsöndag…

Img_1684-3Lite sliten ser den ut men man bör nog rätta sig efter vad som står.
Iallafall så länge man kan tyda den något härdade skyltens budskap.

Det här är ett bidrag till Skyltsöndag som Pumita så listigt hittat på.
Om hon gått i ide inför vintern eller skyltar idag är vid skivande stund lite oklart.
Klickar du här kan du se vilka som gillar att skylta på Söndagar. Häng gärna på 😉

Malta 13 Oktober 2013

Advertisements

7 thoughts on “Skyltsöndag…

 1. Jo det är nog smartast att respektera skyltens budskap. Det har hänt oss två gånger – på Mallis och på Cypern – där vi trodde hyrbilden hade blivit stulen, men då vi fick lösa ut den på en uppsamlingsplats långt utanför staden. Oooops
  Undrar också om Pumita har gått i ide, men då missar hon nog den bästa höstvelgen ever! 30 grader på balkongen just nu:-)

  Gilla

 2. Ja, men budskapet går ju fram… att sedan skylten är ”välanvänd”, det får man ha överseende med. När du skrev det där om ide hade jag skyltat för länge sedan. 😉 Gjorde det vid midnatt nämligen. Sova kan man göra i graven, typ. Tanken om ide har visserligen slagit mig men det är lite för tidigt än. Idag har jag bara flanerat på stan i solskenet hela dan. Som en vitamininjektion! Inga 25 grader förstås men det blev riktigt varmt på strandpromenaden på Djurgården. 🙂

  Gilla

 3. Åhh, gillar ju sådana här slitna skyltar, den verkar ha hängt med ett tag. Men vad är själva textunderlaget gjort av, ser nästan ut som papper, det är ju inget för väder och vind direkt.

  Tack för din fina och uppmuntrande kommentar hos mig. Det är ganska frustrerande när bilderna ska krångla när det är dags att blogga, bloggen har ju mer eller mindre blivit mitt tidsfördriv på dagarna eftersom jag är sjukskriven. Dessutom redigerar jag bilderna länge och är ganska pedantisk och blir arg när det jag skapat helt plötsligt blir något annat.

  Håller med dig om det där med att inte vara nöjd med bilderna man tagit, kan känna likadant. Jag har ingen extra-utrustning till min kamera, jag kör med objektivet som kom med min Canon eos1000D, kamerautrustning är dyr. Har inte lärt mig så många inställningar jag heller, kör oftast på autoläge för landskap när jag är ute. Vill också lära mig mer om inställningarna. Jag brukar prova mig fram när jag ska fota inomhus, försöker ändras iso, slutartid, vitbalans osv. Men jag vet inte vad jag gör, blir det någorlunda bra så blir det. Samtidigt som jag är pedantisk så är jag inte ute efter helt perfekta bilder ändå, jag gillar ju att fånga ögonblicket, då är det svårt att få till en superskarp bild. För egen del gillar gillar jag en snabbt fångad gatuscen mycket mer än en perfekt macrobild på en blomma eller fjäril.

  Jag gillar dina bilder mycket, du har ungefär samma intresseområde som jag. Att gå ut på gatan och fånga det där ögonblicket i folkvimlet. Du får till väldigt fina färger och bor ju i en alldeles underbar miljö att fota i.

  Jag ska fortsätta klura med vad som hänt med bloggen eller Picasa som sköter fotohanteringen för bloggen. Skam den som ger sig! Ha en jättefin vecka 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s