Bara en massa bilder…

Söndagen bjöd på underbart väder. 25 grader, vindstilla och små lätta moln.
Maken och jag bestämmer oss för att åka ut på landet.
Målet är Dingli Cliffs som ligger på andra sidan ön.

Landskapsvyer, blommor, himmel och öppet hav är inte min starka sida när det gäller fotografering.
Men några bilder blev det iallafall. I verkligheten betydligt fler än vad som syns här.
🙂

Malta 27 Oktober 2013

liten_logga_helgbildenFler Helgbilder hos Marit.

För att se hela bilden kan du klicka på den.
Sen är det bara att följa pilriktningen.
Till varje bild finns en kort text.
Ja, det är många bilder !!
Väldigt många 😉

 

Advertisements

15 thoughts on “Bara en massa bilder…

 1. En härlig kavalkad av söndagsutflyktsbilder!
  Så fina vyer. Och ljuset – lite höstblekt men så vackra toner.
  Där vid bordet skulle jag gärna sitta och njuta av värmen och solnedgången……

  Gilla

 2. Ni verkar ha haft en lugn och skön dag på Malta! Jag tycker om när du visar från naturen, så att jag kan göra mig en bild av hur det ser ut. Den stämmer säkert inte med verkligheten men det är roligt att fantisera lite. Sista bilden, matbordet med utsikt ut över havet får mig att önska att jag vore där! Du och din make kanske satt där och njöt!
  Ha en bra dag på Malta!

  Gilla

 3. Du vet Anita, det här kallas för bilddiarre. Den inträffar alltid efter en (blogg-)förstoppning som du haft de senaste dagarna;-) När en sådan – diarren alltså – inträffar är förstoppningen över!!!
  En härlig bildkavalkad från ditt Malta. 25 grader, jo jag tackar. Sommarväder! Här har vi konstigt nog världens bästa höst som jag kan minnas iaf. Kan och vill inte konkurrera med dig, men jag är nöjd med 13-18 grader och frukost på balkongen igår 🙂
  Kram!

  Gilla

 4. Svar: Jo det kan man ju undra varför du pratar väder. Men jag förstår varför du gör det faktiskt! Men jag håller helt med dig – sommar-/vintertid är bara löjligt egentligen. Å, ja, jo, jag vet att jag sover bort helgerna, inte hela då, men många timmar. Men konstigt nog har jag alltid gjort det – sovit länge på morgonar alltså. Å att folk påstår att man behöver mindre sömn när man blir gammal, respektive vaknar tidigare är bara ren lögn. Tro mig 😉

  Gilla

 5. Det var inte så bara 🙂 Många härliga bilder från er helg! Snäll make som stannar o väntar när du fotar! Lite läskiga hål… Och vilken tur att ni inte tog bilden hela vägen 🙂

  Gilla

 6. Vilka sköna och fridfulla bilder – det ser ut som en riktig batteriladdardag! Jag försjunker lite i din värld och glömmer min förkylning ett tag …

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s