Kreativitet…

Img_5133-2Utan kreativitet blir ingenting skapat. Img_5122Utan kreativitet skulle tiden stå still.
Img_5120Utan kreativitet skulle det bli väldigt trist.

Mina bilder är från Malta Universitet som hade öppet hus i helgen.
Den här mannen och hans skapande fångade mitt intresse.
Här blev det visst huvudlöst på fler än en på sista bilden.
Tur att det finns människor med skaparanda.
Låt fantasin skapa det färdiga resultatet.

FredagstemaTema Fredag / Människoskapat

Advertisements

12 thoughts on “Kreativitet…

 1. Vad kul att få vara med och se konstverk tillverkas. Önskar jag hade den kreativa ådran själv men icket, ser ut som en femåring har gjort det så jag håller mig till kameran. Dina bilder är väldigt bra, så bra att jag kan känna leran mot händerna.
  Instagram är en app som man installerar på sin mobil, men det måste vara en surftelefon. När man installerat den kan man ta bilder och ladda upp på sitt instagramkonto, vänner hittar du bl a på Facebook. Det går inte att lägga upp bilder från datorn och det är väl det som är meningen, att man ska fånga vardagsbilder med telefonen. Jag tycker det är kul, du kanske skulle testa? Säg till i så fall så ska jag följa dig. 🙂
  Ha en fin fredag.

  Gilla

 2. Vad spännande att följa utvecklingen av skulpturen. Kan inte låta bli att tolka bilderna lite som jag känner mig då och då. Första bilden får symbolisera alla taggar utåt, för så är jag i bland… kanske lite föööör ofta enligt en del 😉 Sista bilden symboliserar de där dagarna när jag känner mig helt tom i huvudet, det finns liksom inget att ta på, då ligger verksamheten nere. Ha det!

  Gilla

 3. Det inlägget gillar jag! Betongkonst är något jag drömmer om att börja med. Man kan skapa så mycket läckert med betong. Tyvärr inget bra material att jobba med i lägenhet…
  Suverän kreativitet!

  Gilla

 4. Nu minns jag hur roligt det var när vi fick arbeta med lera i skolan. Jag gjorde bl a ett troll som satt och läste en bok. Hur fult som helst men i mina ögon en fantastisk skapelse!
  Kul att få se hur skulpturen tar form! Mest gillar jag mittenbilden där fötterna skulpteras fram! Tror du att du får se verket i färdigt skick?
  Ha en bra dag på Malta!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s