Inte utan min iPhone…

IMG_1752-2PSIdag är det lätt att kommunicera var man än befinner sig och lika lätt är det att fotografera med sin iPhone. Den här bilden är inte tagen med en iPhone eftersom jag inte har någon iPhone men det är ju lätt att skaffa en 😉

Malta 17 December 2013

tisdagstema 2Tisdagstema / Lätt

Advertisements

13 thoughts on “Inte utan min iPhone…

 1. Läcker bild, igen!Blir helt fascinerad över de röda naglarna,som får blicken att dra sig mot iPhonen! Jag har ingen iPhone men jag tycker inte det är lätt att skaffa en, jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa!
  Ha det bra på Malta!

  Gilla

 2. Fyndig lösning på ditt bidrag:-)
  Å om man skaffar en iPhone för fotografering får man skylla sig själv;-) Jag är inte storförtjust i iPhonen som kamera faktiskt. Däremot älskar jag den för att blogga med – alltså att kommentera hos alla bloggare när jag sitter på bussen/tåget.
  Å som telefon duger den;-)

  Gilla

 3. I dag er man tilgjengelig 24/7 og kan fotografere bare man har telefonen med seg.

  Snerten løsning 🙂 du fant,
  Ha en vakker kveld og tenn et ly for deg selv og din kjære.
  Klem 🙂

  Gilla

 4. En bra tolkning där bild och text skapar en fin harmoni. Jag tyckte temat i dag var allt annat än lätt så jag har ingen bidrag. Men vill passa på att önska god jul och tacka för fina bilder hos dig och kommentarer hos mig under året.

  Gilla

 5. Så många lätt med bara en bild, bra jobbat! Jag tänker ibland på hur olika uppväxt jag och mina barn har, utvecklingen har gått i ett rasande tempo! När jag var liten hade inte ens alla familjer i min by telefon, så när några av mina kompisar skulle hem gick deras mamma ut på bron och tutade i en cykeltuta… I dag skulle båda två haft egna telefoner och mamman skulle ha skickat sms. Eller kanske skrivit på facebook…

  Gilla

 6. Ja tänk så lätt det är att kommunicera med ord och bild i dag. Annat var det förr… när jag var ung hade vi inte ens fast telefon, utan fick springa till handelsboden några hus bort. Fin bild! 🙂

  Gilla

 7. Ja det är sant det. Lite tudelad är jag att man alltid skall vara nåbar. Ibland protesterar jag och stänger av allt vad dator och telefon heter. FInfint inlägg av dig.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s