Gran på Malta…

Img_7234Inte den vackraste julgran jag sett. Lite för glest mellan grenarna kanske. Färgerna passar iallafall bra mot den grå himlen. Fotade den igår när jag gick min runda utmed havspromenaden. Som synes är himlen inte alltid blå här heller.

Malta 20 December 2013

Advertisements

11 thoughts on “Gran på Malta…

  1. Lite naken och klen är den allt, men ganska så smakfull ändå. Inte så överdådig som i shopping centra exempelvis.
    Grå himmel hos dig!!!???? Kan inte en minnas när jag såg denna variant hos dig senast;-)

    Gilla

  2. Jag tycker att granen är riktigt häftig, lite modern och nytänkande. Den passar väldigt bra mot den grå himlen, hade himlen varit blå hade nog bilden inte blivit riktigt så effektfull. Önskar även dig en fin helg och en riktigt god jul. Jag är inne på tredje veckan med förkylning, började känna mig bättre men sjuknade om igen, så typiskt 😦

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s