Alla är fotografer…

Img_1248PSHur många gånger har vi inte kikat genom linsen för att föreviga det som fängslar oss för stunden.
Fängslande är att fotografera 😉

Malta 08 Januari 2013

log_onsdagstemaOnsdagstema / Fängslande

För att se bilderna i collaget i sin helhet måste du klicka på dem.

Advertisements

17 thoughts on “Alla är fotografer…

  1. Hehe, ja i dag är verkligen alla fotografer, det har till och med gått en serie på tv om det här i Sverige, ganska intressant faktiskt. Vi fick inblick i olika genrer inom foto, kanske går att se på svt play från Malta, vet inte riktigt.Du har fångat många fotografer med olika former av kameror, så kul att se att folk gillar att fånga det som är omkring dem. Ha det gott 🙂

    Gilla

  2. Läckra och roliga bilder! Och visst är fotografering fängslande, en hobby från min ungdom (där jag började fota med en gammal lådkamera och framkallade och kopierade bilderna själv) som jag så smått börjat återupptäcka!

    Gilla

  3. Hej!!! Hittade din blogg via en annan bloggare,nämligen BP,som berättade att du bor på Malta! Vilka fantastiskt fina foton föresten! Jag har en skräckblandad förtjusning nu i att min yngsta son (21år) tillsammans med två kompisar ska på söndag resa till just Malta och jobba där i 6 månader..troligen!!!! Gissa om jag är lite pirrig för hur det ska gå (jo,han är vuxen,men har inte så mycket erfarenhet…). Har lite praktiska frågor, hur varmt/kallt är det nu på Malta,visst behövs en del varma tröjor? Hur mycket kan det kosta att hyra en lägenhet på Malta för tre personer?! Måste man gå igenom en ”mäklare” för att hitta en lägenhet att hyra? Är det dyrt att leva på Malta? Finns det mycket gratis wifi zoner? Är jättetacksam för svar om du vill och kan….gärna på min mail adress 🙂 Med vänliga Hälsningar Susanne

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s