Närgånget…

Img_9246-2....Img_7198-1bb….Img_7130… eller bara lite för nära ?

Malta 19 Januari 2014

Fototriss banner greenFototriss / Tema Närgånget

Advertisements

31 thoughts on “Närgånget…

 1. DU ..jag är väldigt glad i att ta bilder med baksidan fram på människor..som två av dina bilder ju visar exempel på. Då får man liksom bestämma själv som betraktare hur man vill att framsidan ska se ut..vilket ger bilden spänning.

  Gilla

 2. Vi var inne på samma idé där. Fast din bildkvalitet är ju helt fantastisk. Första bilden är helt enkelt strålande i dubbel bemärkelse:-)

  Gilla

 3. Du är en klippa på att fota närbilder så himla fint 🙂 Nu så äntligen tog jag tag i bloggandet, efterännu en långpaus … vet inte, har inte haft någon större lust på sista tiden … du vet jag använder mest mobilen nu för tiden … klickar o klickar, men idag så … tog jag fram finkameran 🙂 Ha de..

  Gilla

 4. Det är inte alltid lätt att veta hur stor den personliga sfären är. Jag kan ibland känna att människor kommer för nära, jag kan knappt andas … Och det är väldigt olika i olika kulturer.

  Gilla

 5. Vilka helt underbara bilder, så mustiga färger. Närhet kan vara knepigt, tror vi människor har en osynlig gräns omkring oss som kan visa hur nära våra medmänniskor kan komma. Älskar bara dina Maltabilder.

  Gilla

 6. Stalkerbilder? 😉 Jag vågar inte riktigt fota okända människor, som jag gissar att det här är. men det blir verkligen fina bilder av det, så jag får försöka ta mig över den spärren..

  Gilla

 7. Jag tycker det är jättesvårt med avvägningen när det är ok att fota. Själv vill jag inte vara med på bild och då känner jag samma inför andra. Jag löser det gärna som du har gjort. Inga bilder direkt på ansikte. Undantaget var i Bangladesh där det var ok. Annars vill jag gärna fråga först.

  Gilla

 8. Fina bilder. Alltid lika härligt att se kontrasten mellan Malta och Norrland. Idag har jag varit i Umeå och där var det -15 grader. Det ser klart behagligare ut på Malta.

  Gilla

 9. TUR att du hade tjejer på första fotot 😉
  Fast jag gillar sista allra bäst, ett typexempel på hur du lyckas få färg, must och djup i dina foton!

  Gilla

 10. Människa och hav i tre fantastiska närstudier! Jag gillar dina porträtt i miljö jättemycket!!!
  Det där med närhet är förresten svårt i alla bemärkelser 😉

  Gilla

 11. En väl vald triss av dig och jag rankar den som en av de finaste den här veckan. Jo jag var mycket ordlös den här veckan. Hade lite dåligt med tid. .hm jag som är pensionär…ja jag säger då det. Det är från Skåne en dag där de satte i gång gamla tåg och och gamla bilar. En del passar då på att klä ut sig i gamla kläder. Trevligt var det att få stiga på ett gammalt tåg och uppleva känslan att sitta i en vagn med kupé lite mera för sig själv. De kupéerna gillade jag.

  Gilla

 12. Hej Anita
  Vilken fin triss du har skapat. Jag har varit väldigt upptagen den senaste tiden med både nytt jobb och hemsida. Min gamla hemsida (enkillemedkamera.se) finns fortfarande uppe men kommer att gå ut om 30 dagar eller nåt. Nu har jag all fokus på min helt nya hemsida som har gett mig nya möjligheter på många olika vis. Hoppas allt är bra med dig! / Sami

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s