Tänk om…

Img_9394 Tänk om det är sant att en bild säger mer än tusen ord. Tänk om konsten att fotografera vore lika enkel som konsten en gång var att lära sig att gå. Tänk om han fotar för Onsdagstemat ! Tänk om det blir en vinnarbild ! Tänk om… 😉

Malta 22 januari 2014

log_onsdagstemaOnsdagstema / Tänk om…

Advertisements

22 thoughts on “Tänk om…

 1. Ja, tänk så mycket en bild kan väcka ens tankar!!! Riktigt härlig bild som jag dessutom blir fascinerad av att du tog för själv är jag världens mesigaste vad gäller typ gatufoto och sånt. Måste verkligen öva på det framöver !!

  Gilla

 2. Ja, tänk om … Det är många fotografer runt om i världen, vem vet i vilka utmaningar de deltar i. Det verkar så kul att ta bilder på folk fast jag är nog som nattsyrran för feg.

  Gilla

 3. Kanonbild, på fotande människor, smygfotar också på Strandpromenaden i Malta, men så fort de upptäcker och tittar upp, ibland vinkandes så blir det en helt annan känsla. 🙂

  Gilla

 4. Hehe, gillar verkligen din text… antagligen för att jag känner igen mig. Beror lite på dagsformen. Andra dagar funderar man inte så mycket, bara kör! 🙂

  Gilla

 5. En fotorgaf som fotar en annan fotograf…
  va kul och vem vet han skulle kanske också ha ett bra tema-foto…
  Jag hade verkligen kunnat länka till dagens tema med tanke på gitarren vi hittade ute i snön idag,
  en trubadur som bara sket i allt…

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 6. Du är då för go’ 🙂 och jag behöver ju inte skriva något, för du vet vad jag tänker 😀

  (Det roliga i min bild är att det blir som om citatet hör till den lilla lilla hunden.)

  Gilla

 7. Du skrev lite om storleken på mina bilder på bloggen. Jag har varit lite ambivalent på om jag skulle ha större/klickbara bilder men orkar inte göra om layouten på bloggen och nuvarande bilder skulle inte göra sig så bra på en yta som är gjord för större bilder … jag funderar lite på WordPress med egen domän och i så fall gör jag nog bilderna större. Nu har jag förstått också att om man har många och stora bilder så slår man i taket på Blogger. I nuvarande form är jag inte beredd att betala för att ha bloggen. Blir det en egen domän så är det en annan sak … Men jag förstår att bilderna känns små ibland! Å andra sidan ser jag mig inte heller som fotograf så bilderna är inte så viktiga. Fast varför deltar jag då i fotoutmaningar? Ja, det kan man undra … det är nog mest bekvämlighet när jag inte kommer på något själv, och att få en nöt att knäcka är ju alltid roligt.

  Ha det bra! Din foton njuter jag av i alla fall, det är så kul att se när någon annan vågar och bjuder på lite andra miljöer.

  Gilla

 8. Vilken varm och härlig bild, så fint fokus och motiv. Visst är det skoj att fota folk som fotar folk, en rolig kedja blir det 🙂 Ja, man vet aldrig var fotot hamnar, detsamma för dem du fotar, de vet inte att de blir synade i en fotoutmaning i Sverige. 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s