Vinter på Malta…

Img_5136Det vore en lögn att säga att vädret här på ön har varit till sin fördel.Img_2022-3Turister som valt ”Sighseeing by bus” insåg ganska snart att det inte var något lyckat val.Img_0815Betydligt mer trivsamt är att slå sig ner på ett ute café där man satt upp väggar av plast till skydd mot vinden. Nej, det är inte några lampor som skapar ljuset här. Det är bara solen som ger sig tillkänna och sprider lite extra ljus i tillvaron. Den försvinner ibland men kommer alltid snart tillbaka 🙂

Malta 26 Januari 2014

liten_logga_helgbildenFler Helgbilder hos Marit

Advertisements

13 thoughts on “Vinter på Malta…

 1. Ja på den där bussen hade jag nog satt mig längst ner om man säger så. Men drinkarna hade jag nog intagit med glädje:-)
  Hellre en vinter på Malta än en vinter i 08;-)

  Gilla

 2. Ja blir ju inte så sugen varken på bad eller sightseeing men en drink kan väl slinka ner 🙂 Vatten är fascinerande, kan vara så lugnt o stilla och en annan gång så dramatiskt o farligt. Och det kan ändå vara lika vackert att se på.

  Gilla

 3. Morrn Anita.
  Friska vindar o lite snö……härliga bilder .
  Jag åker snart till en 6 veckors resa till Balearerna….(Mallis)
  För att slippa snö och kyla.
  Ha de bra.
  Hasse A Norge

  Gilla

 4. Absolut känner jag till din ”kamp” om att få ha hund där ni bor. Så trist när det blir så och personen inte ens bor där vad jag förstår. Woffsen Nelly är min yngste sons hund och vi har henne då och då – ibland i flera veckor på gården i norr. Då njuter hon för hon får vara lös då och springa som hon vill. Men hon är en riktigt fegis och går aldrig ifrån huset. Det är en hittehund från Spanien (Malagas flygplats) och hon var dörädd för allt de första två åren. Sedan blev hon mera kavat. Gatukorsning 😉 troligen är någon av föräldrarna av rasen Phaléne, dvärgspaniel,,,,påminner om Pappilon (stavas så?), men Phaléne har hängande öron. 4 kg väger hon så hon är lätt att slänga med sig under armen ;-))

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s